maanantai 21. elokuuta 2017

Kermainen katkarapupasta






Maukas, simppeli (arki)ruoka!





Lauantai-illan ruoka kuvissa eli kermainen katkarapupasta.

Ohje, KLIK!








400 g fusillipastaa
1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
1 punainen chili (käytin chilijauhetta)
1 rkl ruokaöljyä
2 dl ruokakermaa
150 g:n pikari ranskankermaa (tämän unohdimme!)
½ sitruunan puristettu mehu
100 g kirsikkatomaatteja (laitoin paaljon enemmän :D)
suolaa ja pippuria
300 g katkarapuja (ja katkarapujakin paaaljon enemmän!)


Laita pasta kiehumaan.

Hienonna sipulit ja chilit. 
Kuullota niitä öljyssä isossa kasarissa hetki. 

Lisää kermat, sitruunanmehu ja puolitetut kirsikkatomaatit. 
Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pari minuuttia.

Lisää mukaan sulaneet katkaravut ja kuumenna. 
Siivilöi kypsä pasta ylimääräisestä vedestä 
ja lisää kastikkeen joukkoon.

4 kommenttia:

  1. Namskis!
    Minulle kelpaisi, mutta muu perhe ei syö katkarapuja.
    Ihanaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Katkaravut ja muut merenelävät on kyllä maukkaita. Nam! Hyvää yötä 🌙🌟

      Poista
  2. Tämä menee kyllä kokeiluun. Valmistuu varmaan nopeasti. Kiitos ohjeesta! T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Nopea pastaruoka 😊 Tulee varmaan pian tehtyä toisenkin kerran. 😊

      Poista