-

-

sunnuntai 13. elokuuta 2017

5 faktaa

Koska blogini on varsin anonyymi, en paljasta itsestäni hirveästi joten annetaan nyt lukijoilleni edes muutama tiedonmurunen. Joskus blogeissa esiintyy vastaavanlaisia postauksia ja siitä syntyi inspis kirjoittaa samanlainen.

1) Käytän silmälaseja! Ja rrrakastan niitä! Kai? Koska voiko rillejä rakastaa vai onko se vaan sopeutumista. :D Kuitenkin, rillit ovat pysyneet päässä n. 23 vuotta ja varsinkin viime aikoina piilolinssit ovat pysyneet joko meikkipussissa tai optikolla. Tykkään näyttävistä laseistani ja sopivat niin hyvin päänuppiini etten muuta huolikaan! Kai se on se 'tyylin kulmakivi'. Toki, joskus tulee iltamenoille laitettua piilarit silmiin. Mutta esim. kuntosalille hiippailen laseissa tai vaikkapa uimahalliin. (En siis koskaan sukeltele! :D)

2) Olen suorittanut golfin green cardin yli 10 vuotta sitten. Ja suoritin sen itseasiassa kesälomalla Kerimäellä! Pidän golfista kyllä, lähivuosina sitä on tullut harrastettua kyllä niin vähän. Kun lapset syntyivät pelit jäi automaattisesti pelaamatta, kokonainen golfkierros, kun kestää hyvinkin sen 4 h tai ylikin (kulkemiset siihen päälle!). Haaveilen kyllä siitä, että pelaisin paremmin ja PALJON enemmän. Mutta olen kyllä toisinaan sellainen luonne, että, jos lyönnit menevät kirjaimellisesti päin mäntyä olen jo sahaamassa mailojani katki...;)

3) Rakastan rockmusiikkia. Spotify-listassani on amerikkalaista rockia ja joitain klassikoita. Pidän karheasta miesäänestä ja siitä, että musiikki vie mukanaan. Kotona kuuntelemme paljon musiikkia ja automatkoilla myös. Lapset ovat kuunnelleet tuututulauluja nukkumaanmentäessä tai Guns N' Roses -hittejä automatkoilla ihan sulassa sovussa kumpiakin. En ole pätkääkään musikaalinen, mutta musiikin kuuntelu antaa itselleni joko energiaa tai tarvittaessa rentoutusta. Yksin kotona ollessa on paljon mukavampi vaikkapa postauksia kirjoitella työhuoneessa, kun rokki soi ja kovaa! Verhot vaan heiluu!

4) Minulla on AINA ollut pitkät hiukset. Ok, nyt hiukan huijasin. Lasten ollessa noin puoli vuotiaita minulla oli todella vaalea olkapäille osuva letti. Mutta muuten en muistaisi etteikö hiukset olisi osuneet edes lapaluihin. Tälläkin hetkellä ponnari sattuu just keskelle selkää. Olen niin armottoman huono hiusten laittaja, pitkät hiukset ovat minulle paaaaljon helpommat! Saan tehtyä sotkunutturan tai ponnarin kädenkäänteessä. Tai vaikkapa juhlakampaukseksi osaan tehdä kiharruskoneella (Secret Curls Babyliss, mahtava, helppo vempain) kiharat, mutta esim. tupeeraus ja föönaus ovat jo minulle paljon hankalampaa. :D En pidä hiusten kuivaamisesta föönillä, teen sen vain viimehädässä ja usein kömminkin sänkyyn hiukset kosteina ja levitän tyynylle pienen pyyhkeen. :) Voin hyvin hiippailla kouluun kasaritukkalookissani, jos yön aikana tukka noussut hiukan pystyyn... ;)

5) Kun tapasimme miehen kanssa kerroin hänelle etten ole kummoinen kokki. Hän oli sitten asennoitunut syömään huonoja kokkailujani ja hämmästynyt tosiaan, kun keitokseni olivat olleet ihan hyviä (vai olivatko vain syötäviä, hekoheko). ;) Olen aina pitänyt kyllä ruoanlaitosta ja leipomista harrastin varsinkin äitini kanssa paljon, mutta Saksaan muuton myötä innostuin ruoanlaitosta ja leipomisesta todenteolla. Toki syynä voi olla se, että nyt olen kotirouvana ja lapset jo koululaisia, minulla on huomattavasti enemmän aikaa. Suomessa joko opiskelin, työskentelin tai olin kahden pienen lapsen kanssa kotona...Olen kuitenkin positiivisesti hämmästynyt siitä kuinka paljon pidän päivän tai viikon ruokien funtsaamisesta, ruokakaupassa uusien tuotteiden bongailusta tai vaikkapa kakun leipomisesta. Mutta miksei sitä voisi mielipiteet ja mieltymykset muuttua. Ennen ruoanlaitto oli kivaa ja nyt se on todella hauskaa! (On mullakin niitä päiviä, että kattilan näkeminen saa verenpaineet nousemaan ja haetaan vaan reilusti Subista sämpylät! ;))

Tällaista pikkuhöpinää Sunnuntai-iltaan! Toki, jos joku siellä ruudun toisella puolen haluaisi valottaa itsestään viisi asiaa, niin mikäs siinä, olisi enemmän kuin mukavaa lukea niitä. Heitetään siis haastetta menemään :)

Hyvää yötä. Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla Sinusta hiukan enemmän!
  Hyvää uutta viikkoa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun pidit postauksesta 😊 Kaikkea hyvää sinne!

   Poista