torstai 17. elokuuta 2017

Maailman paras pannari



Pannarin ohje, KLIK!







4 dl vehnäjauhoja 
1 ½ dl sokeria 
1 tl leivinjauhetta 
1 tl suolaa 
1 tl vaniljasokeria 
8 dl maitoa 
2 kananmunaa 
100 g sulatettua margariinia 


Sekoita kuivat aineet. Lisää maito, munat sekä
sulatettu, jäähtynyt margariini.
Kaada taikina leivinpaperille uunipellille
ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.






On kyllä niin mahdottoman maukasta....omnonnomnam.....



4 kommenttia:

  1. Näyttääkin niin maukkaalta. Nams!
    Kivaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten voikin olla niin hyvä pannari resepti, lapset tykkäävät tästä myös eniten 😉 Kunpa olisi vielä jäljellä! 😀

      Poista
  2. Onpas siinä herkkupaloja. Pitäisikin kokeilla tuota ohjetta.
    T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pannarista tulee hyvin makeaa, jos sokeria laittaa ohjeen mukaan, mutta onhan se sitten myös himputin hyvääkin sitten. ;) Ei tarvitse edes hilloa päälle, heh! Noh, kyllä me hiukan vattuhilloa laitoimme. :)

      Poista