torstai 23. toukokuuta 2024

Euroviisukatsomon herkut

 


Me katsoimme vajaa kaksi viikkoa sitten Euroviisut ystäviemme kotona. Tämä on jo kolmas kerta, kun katsomme viisut yhdessä. Kukaan meistä ei ole aiemmin ollut mikään maailman suurin viisufani, mutta ehkä nyt vuosien varrella olemme kaikki innostuneet enemmän. Yhdessä musiikkikilpailun katsominen onkin tosi hauskaa ja mielenkiintoista keskustella jokaisen omasta musiikkimausta. Ja sehän se vasta hauskaa onkin, kun jokaisella on ne omat lempparit ja jostain tykkää enemmän kuin toisesta. 

Ja että ilta sujuisi rattoisasti pitää olla tietenkin paljon syömistä sekä juomista. Veimme mennessämme kaksi kuohuviinipulloa. Toinen oli alkoholiton versio. Ostin myös pussillisen marenkeja koska ajattelin niiden sopivan hyvin gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle. Ja sitten valmistin nopeasti nämä kuvissa esiintyvät tikut. Toisessa versiossa on juustoa sekä viinirypäleitä (tumma + vaalea) ja toisessa kalamata-oliiveja, kirsikkatomaatteja, mozzarellapalloja, basilikaa ja loraus balsamicoa.







Ja ruokaa todella riitti! Meillä oli myös erilaisia juustoja, hapanleipää, erilaisia saksalaisia makkaroita, pähkinöitä, sipsejä, hummusta...Ja join pari Limoncello-spritziä illan aikana. :)

Näitä tikkuja voi kyllä väkertää iltapalaksi tai pikniklaukkuun ilman Euroviisujakin! KIVAA TORSTAITA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti