-

-

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Lasten kemuissa, taas!

Aurinko ja helle hellivät juhlakansaa viime lauantaina. Reipas päiväkotilainen oli täyttämässä 4 vuotta ja meidänkin kööri oli juhlimaan kutsuttu. Tarjoilut ja puitteet olivat taas kerran viimeisen päälle ja kotiin lähdimme (ainakin minä...onneksi oli trikookankainen mekko) vatsat täynnä herkkuja! Juhlakalu perheineen on vasta viime vuoden lopulla muuttanut uuteen kotiin ja piha oli laitettu kuntoon vain hetki ennen syntymäpäiväjuhlia.

Lapsilla oli mm. aarteenmetsästystä. Synttärisankarin isä ja pari muuta aikuista lähtivät lapsivieraiden mukana kohti leikkikenttää. Asfalttiin oli piirretty nuolia mihin suuntaan piti kulkea (hyvä idea!). Kun leikkikenttä oli koluttu läpikotaisin joukko palasi takapihalle jonne sillä aikaa oli piilotettu iso arkku (askarreltu pahvilaatikosta). Arkun uumenista löytyi kaikille niin herkkuja, saippuakuplapurkkeja kuin pieniä leluja. Ja kotiin lähdimme hienojen pahvilaivojen kera joiden sisään oli laitettu karkkia ja tarroja.

Toivottavasti näistäkin kuvista/ideoista on jollekin apua. :)Suklainen piraattipaatti


Kaunis hedelmälautanen.
Vihannestikkuja ja dippiä löytyi
myös, oli muiden vieraiden harmiksi 
meidän pöydässä...;)JuustokakkuKauniita & todella herkullisia murutaikinaleivoksia, 
tummasuklaa tahnalla, mansikoilla, pistaasipähkinärouheella...
onnomomnom

Mikä kasa...
:D
3 kommenttia:

 1. Kylläpä lapset ovat saanneet hienot juhlat! Ihanaa kun joku jaksaa panostaa lasten juhliin.....sillä jos joku niin lapset nauttivat tälläsestä panostuksesta. Ja uskon että massut on olleet pullollaan ihania herkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna saman pikkupojan juhlissa oli mm. potkuauto/-mopo kilpailu! :D Kaikki osallistujat saivat Cars-teemaiset t-paidat omalla nimellä. Ystävättäreni on mainio juhlien järjestäjä ja aloittaa suunnittelun sekä askartelun erittäin ajoissa. :)

   Kyllä, vatsat olivat hyvin pullollaan kotiin lähtiessä! ;)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista