-

-

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Omenarahkapiirakka
Koska suurin osa leipomiseen tarvittavista välineistä on jo siirretty uuden kotimme autotalliin tämän hetkisten leipomisten on oltava hyyyyvin helppoja. Ei vaahdottamisia, ei monimutkaisia reseptejä, ei kahdeksaa vatkainkulhoa vaativia. Tämä omenarahkapiirakka on tästä reseptistä, KLIK!, muunneltu versio. Halusin nimittäin käyttää parit hillopurkin jämät täytteessä. Ihan hyvin tuo lakka sekaan mahtui, ei paha kombo ollenkaan. ;)

Mitä vähemmän pakattavaa (edes pari hillopurkkia vähemmän, heh heh) niin sitä parempi!!


Tänään on pizzaperjantai koska eilisestä ruoasta jäi hiukan yli jauhelihaa ja vaan jotenkin tänään tuntui pizza hyvältä ajatukselta. (Milloin se EI olisi hyvä ajatus??) Huomenna onkin kiirus päivä, tai sellaista kivaa kiirettä. ;) Aamusella lähdemme huonekaluostoksille, iltapäivälle hevoskärryajelulle naapurien kanssa sekä illalla vielä käväisemme miehen työkaverin bbq-juhlissa. Pitääkin kysyä tarvitseeko viedä jotain mennessään.....


Mukavaa viikonloppua, täällä on lämmintä ja ihanan kesäistä, 
entäs muualla päin maailmaa? :)5 kommenttia:

 1. Herkulliselta näyttää piirakka. Meillä täällä Päijät-Hämeessä paistaa tällä hetkellä aurinko, pvän aikana on ollut pari pientä sadekuuroa. Mittarissa nyt +18 astetta. Mukavaa viikonloppua teillekin sinnepäin maailmaa!

  VastaaPoista
 2. No hyvä edes, että aurinko kauniisti paistaa. Eikö Suomeenkin luvattu helteitä takaisin? Perjantaiterkut Päijät-Hämeeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä helteitä odotellaan....ainahan sitä luvataan... =D mutta , mutta aina jotenkin vaan kiertää ;) =D

   Poista
  2. 'Keltainen lehdistö' saa paljon nettiklikkauksia, kun otsikkona kesäsää tai helle. ;) Toivottavasti aurinko jaksaa paistaa vaikkei superhelteitä tulisikaan.

   Poista
  3. 'Keltainen lehdistö' saa paljon nettiklikkauksia, kun otsikkona kesäsää tai helle. ;) Toivottavasti aurinko jaksaa paistaa vaikkei superhelteitä tulisikaan.

   Poista