-

-

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Synttärikakut lasten juhlissa

Apua, kyllä on ollut kuuma! Ei, en valita siitä, että on kesä ja lämmin, mutta varjolämpötila +38 ei ole ihanteellinen lämpötila meikäläiselle. Huoh, ihan pelkkä ajatus saa hikipisarat otsalle. Mutta kivat juhlat oli, siis meidän lasten synttärihulinat päiväkotikamuille (+ muille kavereille). Kukaan ei tainnut lähteä kotiin kuivin vaattein, takapihan valtasivat vesileikit, sprinleri pyöri ja lapset heittelivät vesi-ilmapalloja sekä ampuivat SuperSoakerilla toisiaan. Eikä tosiaan aikuisetkaan jääneet paikoilleen istumaan.... ;)
Lisää herkkukuvia toiste, nyt vain nämä kakkukuvat! 
Ihanaa alkavaa heinäkuista viikkoa kaikille. :)
4 kommenttia:

 1. Ompa hienot kakut ja muutkin herkut :) Vähän liikaa toi 38 astetta juhlien viettoon. Siinä väsyy juhlijat ja juhlien laittaja!

  VastaaPoista
 2. Kyllä, jokainen vieras vuorotellen halusi seisoskella tuulettimen luona, ulkona ei tosiaan voinut muuta tehdä kuin leikkiä vedellä. :) Nyt keli jo huomattavasti viileämpi, reilut 20 astetta, mutta aurinko paistaa kauniisti.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kauniit ja herkullisen näköiset kakut olleet tarjoalla! Pikkusen teille on myös lämpöä suotu :) Siinnä tosiaan on kiva jo leikkiä vesileikkejä!! =D

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon :) Kakkuja syötiin reippaasti, muffineja jäi harmi kyllä yli, kun olin mennyt leipomaan niitä hurjan määrän.

  Tänään lämmintä, mutta ei kuuma. Tuulen vire oli mukavan virkistävä, kun kävimme peuhaamassa leikkipuistossa. :)

  VastaaPoista