-

-

tiistai 16. helmikuuta 2016

Punainen malja
Kaupasta on tarttunut jo kouraan pääsiäiskynttilöitä. Söpöjä, kirkkaanvärisiä kynttilöitä ei vaan voinut jättää kauppaan (<---DM, lempparikemikalioliike). Edellisetkin pitäisi polttaa alta pois ja enhän en edes ole pääsiäistä kotona viettämässä, että miksi ihmeessä olen murehtinut moisten pikkujuttujen kanssa...ehkä siksi, kun ovat söpöjä ja eivätkä maksaneet paljoa. Tuollaiset pienet jutut ovat minun kompastuskiveni, kynttilät, kukat, servetit, kynsilakat...;) (Mutta hamsteriksi en tosiaankaan tunnustaudu, osaan laittaa kiertoon hyvinkin hanakasti tavaroita joita en käytä!)


Kuvissa vilahtava punainen malja, Muuramen lasin muistaakseni, on ensimmäinen hääpäivälahjani mieheltäni. :) Oli sen ihan itse valinnut. Tietää nimittäin, että yksi lempiväreistäni on aina ollut kirkkaanpunainen, ns. voimavärini. Malja on siis ollut meillä n. 10 vuotta ja tykkään siitä ihan kympillä vieläkin! Joskus siinä ei ole mitään, mutta monesti myös karkkeja (kuten näkyy...), onpa se myös ihan oiva koristekin. Tunnearvoakin valtavasti. <3


Mies ollut aina reilu ja ostaa kauniita tavaroita, ihan pyytämättäkin. On kuitenkin aika käytännönihminen, että ei lähtisi ostamaan joka vuosi maljoja. :D Kun kerran on kiva ostettu niin toiste ostetaan jotain muuta ja välillä jotain mitä oikeasti tarvitsee. Mutta niinhän se menee. :)


Tänään on ollut siitäkin syystä kiva päivä, kun pihallamme on käynyt puutarhuri huhkimassa! En ole mikään puutarhan supernainen joten mielelläni otan vastaan apua. Tai maksamme avusta. Mieskin ollut reissussa niin ei ole ollut minua auttamassa laittamassa pihaa kevätkuntoon. Etupihamme on varsin iso ja 'leveä' joten on monta paikkaa ja nurkkaa jota pitäisi käydä putsailemassa. Täälläpäin, kun sitä puutarhanhoitoa ja pihojen siisteyttä arvostetaan todella korkealle! Yleisesti ottaen kaikkien pihat ovat niin fiinejä, kuin millimetrimitalla leikattuja puskia ja hyvin tarkasti suunniteltuja kukkaistutuksia. Me suomalaiset olemme varmasti liian boheemeja, kun emme joka päivä pylly pystyssä riehu haravan ja lapion kanssa. ;)Tämäkin päivä meni kuin siivillä...huomisen päivän jälkeen jo torstai ja sitten alkaa viikonloppu. ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti