maanantai 20. elokuuta 2018

Parvekkeella








Muutamat kuvat lisää parvekkeelta. Tämä pitkulanmallinen parveke on ihanan suuri, mutta ehkä juuri sen pituuden takia hankala sisustaa. Kadun puoleisessa päädyssä on kaksi vanhaa, jo Suomessa ollutta aurinkotuolia sekä pieni, helposti siirreltävä pöytä. Ne sopivat sinne kuin nenä päähän ja mm. mies ollut siellä joskus lukemassa työjuttujaan. Lapset taas usein istuskelevat siellä ja 'vakoilevat' kadulla kulkevia. :D 

Olohuoneen ikkunan vieressä oleva isompi alue on oivallinen grillailuun ja istuskeluun. Näimme puutarhaliikkeessä (tai oikeastaan sen puutarhaliikkeen kahviossa) ihanan upottavat ja suuret polyrottinkisohvat. Olivat niin mukavat istua! Mutta en haluaisi kyllä mitään suurta tukkimaan koko parveketta, kun ruokailuryhmäkin olisi ihan kiva säilyttää. (Se harmaa Ikeasta 7 vuotta sitten ostettu setti on vieläkin hienossa kunnossa) Ehkä voisi olla sitten vain pari mukavaa lepotuolia. Sellaisia joissa istuskelisi juoma toisessa ja kirja toisessa kädessä. Mies haaveili jo koko setistä sohvineen ja nojatuoleineen. Mutta minä hannailin ja sanoin, että ensin pitää mittailla kaikkea ja miettiä myös säilytyspaikka. Syksyn tullen puutarhakalusteita saa varmasti hyvillä alennuksilla. Ollaan pärjätty tähänkin asti näillä mitä nyt on. Katsotaan myöhemmin. :)

Eilen olimme kivalla retkellä ja näimme mm. erilaisia perhosia. Se oli lapsista ja miksei aikuisistakin hurjan jännää sekä mielenkiintoista. 


Tällä viikolla, jos kävisi ahkerammin kuntosalilla, kuin viime viikolla. Sain uuden treeniohjelmankin; helpon, mutta ihan tarpeeksi rankan :D :D Ehkä olisi taas hieman enemmän motivaatiota!
Motivaatiota sinunkin maanantaihin!!

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun on iso parveke, voi eri osia sisustaa eri tarkoituksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin totta! On niin grillailuun kuin oleskeluun tarpeeksi tilaa :)

      Poista