-

-

tiistai 7. elokuuta 2018

Home at last!

Huh, huh hellettä! Olipa mukava saapua kotiin neljän viikon reissulta, kun mittarissa iltapäivällä oli vielä hieman yli 38 astetta. Päivällä polkupyörällä kirjakauppaan polkiessa oli vitsit vähissä. Ajattelin, että helpompi polkaista fillarilla niin pääsee sitten nopeasti takaisin kotiin. Noh, ei olisi pitänyt olla yhtään kiirettä kotiin, kun kaupassa oli niin mukavan vilpoisaa ja raikas ilma. :D Olisi ehkä pitänyt viipyillä hyllyjen välissä hieman pidempään!

No ei tullut kyllä vilu Suomessakaan. Viimeiset lomapäivät olivat 'viileämpiä' vain vähän päälle 20 astetta. Tuntui hyvältä, kun sai nukkua hikoilematta ja ilman vesilammikkoa patjalla. Vanhemmillani ei ole ilmalämpöpumppua ja sen kyllä huomasi. Meillä täällä kotona on nyt yläkerrassa isohko siirreltävä ilmastointilaite jonka mies tilasi vielä Suomessa ollessaan. Oli katsellut Saksan lämpötiloja kauhulla ja ajatteli, että moinen viilennin on vaan saatava meillekin. Ei ole katunut. ;)Vaikka kesään toki aurinko ja lämpö kuuluukin, näin superkuumat helteet eivät ole vain meille tuttu juttu kuin etelänlomilta. Mutta sielläkin hotelleissa ilmastointi pauhaa täysillä ja uima-altaaseen/mereen voi aina pulahtaa vilvoittelemaan. Onneksi meilläkin oli mahdollisuuksia loman aikana käydä järvessä/meressä vilvoittelemassa ja mökkioloissa se uiminen vasta hauskaa olikin! Mutta se ilmastointi...se puuttuu.

Ruokakaupasta pari kimppua reilun kaupan ruusuja ja Aalto-maljakkoon! Odottelen kameraan uutta objektiivia (vanha sanoi sopimuksensa irti....) ja varmasti tulee sitten kuvailtuakin taas enemmän. Kotona ei ole hurjasti mitään uutta tapahtunut, muuta kuin se ilmastointilaite, hehheh! :D Mutta kaipa voisin siitäkin sanasen kirjoittaa, jos joku haluaisi. Tuli toki Suomessa harrastettua vähän shoppailuakin, mutta ihan hirveästi.


Juodaan paljon vettä, ettei ihan läkähdytä!

Kiva olla taas blogin parissa ja toivottavasti keksin kaikkea uutta 
postailtavaa näin lomien jälkeen. :)

2 kommenttia:

 1. Kuumaa on riittänyt pitkin Eurooppaa. Asuntoautoreissulla hikoilimme itäisessä Euroopassa. Nyt taitavat 30 asteen helteet olla Suomessa ohi.
  Olet löytänyt jostakin ihania simpukoita. Minulla on muutama ja olen yrittänyt etsiä lisää, mutta tuloksetta. Puolassakin kaupassa olivat vain koristeena, kun lopulta jollakin kielellä pääsimme yhteisymmärrykseen 🙄😄Ehkä jostain vielä löydän 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä simpukat ovat keväiseltä Espanjan-reissulta. Ystävät asuvat aivan rannassa ja kävimme poimimassa lasten kanssa aarteita. Ovat kyllä komeita ja suuria. Varmasti löydtä jostakin simpukoita kotiin koristeeksi. :)

   Poista