tiistai 12. maaliskuuta 2019

Vadelmavispipuuroa välipalaksi

Tästä ei kyllä välipala herkummaksi tai helpommaksi muutu. ;) No ehkä se voileivän voitelu on nopeampaa kuin tämä. Mutta aika lähellä käy kuitenkin! Heh!

Pakkasessa on useimmiten jotain marjoja ja kaapissa mannapuuroa varten mannaryynejä, siitähän se ajatus sitten lähti.

1 l vettä
n. 4 dl vadelmia (minulla lipsahti kyllä aika paljon!:D)
1,5 dl mannaryynejä
0.5 dl sokeria

Keitä vadelmia noin 5 min. Lisää joukkoon vispaten mannaryynit sekä vielä sokeri. Keitä vielä n. 5 min. Anna jäähtyä hieman ja vatkaa kuohkeaksi. Nauti (täys)maidon kera! :-)









Iittalan Ultima Thule -kulhot, Muumi -lusikat, Marimekon Unikko -keittiöpyyhe 
sekä Iittalan Collective Tools kauha. 

Ihan vahingossa suomalainen kattaus.

Kulhot ovat vanhat ja ovat muistaakseni mieheni isovanhempien perintöä.
Lusikat, pyyhe ja kauha ovat lahjoja. 





8 kommenttia:

  1. Nam!😋
    Tiedätkö, tein juuri eilen meille iltapalaksi vispipuuroa punaherukoista.

    VastaaPoista
  2. Vispipuuroa on tosi hyviä herkkuja.
    Ihana välipala!

    VastaaPoista
  3. Vispipuuro on tosi hyvää! Liian harvoin tulee tehtyä. Vadelmista en olekaan koskaan tehnyt.
    Kivaa keskiviikkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkasessa oli puolikas pussi niin oli kiva kokeilla vadelmilla - toimii! :) Kivaa keskiviikkoa sinnekin <3

      Poista
  4. Kiitos ohjeesta, meillä nimittäin taitaa olla pakkasessa vielä vadelmia joten voisin tätä tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä :) Vispipuuro on kyllä kiva välipala, maistuu yleensä kaikille. :)

      Poista