tiistai 15. syyskuuta 2020

Parsakaali-pekonisalaatti

Moikka moi, guten Tag!


Tätä otsikkoa oli vaikea keksiä. Salaatissa oli nimittäin niin montaa raaka-ainetta. Mutta voi että, tuli muuten herkkua! Näin tästä runsaasta salaatista kuvan jossakin ja oli heti otettava resepti ylös. Nopea, vaivaton salaatti, josta saa helposti väsättyä suuren annoksen vaikkapa bbq-juhliin tai nyyttikesteille isolle nälkäiselle porukalle. Kastikkeen voi toki jättää erikseen, mutta mielestäni on kivempi, kun kastike mehevöittää salaatin ja kaikki ovat yhdessä. Ja peksun kun jättää pois, sopii salaatti myös kasvisruokailijalle.


Olen tehnyt parsakaalisalaattia joskus aiemmin, linkkaan sen postauksen myös tähän. KLIK!


  • Raakaa parsakaalia (pelkät nuput) 
  • 2-3 porkkanaa raastettuna
  • Mieleistä juustoraastetta (n. 100g)
  • Pekaanipähkinöitä pilkottuna
  • Kuivattuja karpaloita
  • Maissia (tölkistä)
  • Paistettua pekonia murusteltuna (paistoin uunissa -iisiä!)
  • Kastike
  • 1 pikari kreikkalaista jogurttia
  • 1,5 rkl Dijon sinappia
  • 1 pieni punasipuli silputtuna
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
























4 kommenttia:

  1. Oi, tämä on ihan minulle tehty, kiitos ohjeesta <3 Pitää heti ottaa talteen ja tehdä, koska tykkään parsakaalista ja teen siitä kaikenlaisia versioita. Tämä kuulostaa kyllä niin hyvältä. Mukavaa syyskuun jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa syyskuun jatkoa sinullekin <3 Tästä tuli heittämällä yksi lemppareista, tykättiin miehen kanssa kovasti. Ruokaisa salaatti jonka voi ottaa vaikka evääksi mukaan. Ja seuraavana päivänä oli hieman maustunut lisää kastikkeen ansiosta. Ihan kympin arvoinen salaatti, täytyy sanoa. :) :)

      Poista
  2. Meni viikonlopun ruokalistalle, nam!

    VastaaPoista