maanantai 2. toukokuuta 2022

Gluteeniton ja vegaaninen aamiainen

MOIKKA! Viime viikolla kutsuin ystäviäni kylään ja valmistin meille vegaanisen + gluteenittoman aamiaisen. Yksi vieraista oli V, yksi G ja yksi vehnäallerginen, joten näin oli paljon helpompi sekä nopeampi. Ei tarvinnut väsäillä niin montaa sorttia. Meillä oli mukavat pari tuntia. Rupattelimme ja vaihdoimme kuulumisia. Kaikki kutsutut eivät päässeet, mutta ensi kerralla ehkä ne loputkin pääsevät. :) Koronan ohella jyllää myös kevätflunssat, pysytäänhän terveinä!





vadelmia, mustikoita, kurkkua, paprikaa ja salaattia








mysliä ja 
kaurakeksejä (<-- vegaanisia, mutta eivät G.)




muffinseja 


 







Mukavaa loppuiltaa sinulle! 

Minulla on vielä pyykit laittamatta kaaappeihin ja pitää metsästää sukille oikeat parit. Pyykkirumba ajoittuu yleensä iltaan, kun laitan makkarin TV:stä ohjelman pyörimään ja sivusilmällä katson tölllöä samalla vaatteita viikaten. (Silityskin on paljon rattoisampaa, kun voi katsoa lempisarjaa siinä samalla.)

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää 😋Nykyään pitää olla diettikokki, että saa kaikille valmistettua sopivaa purtavaa. Joskus se on helppoa, joskus ei. Meillä vietetään tällä kertaa kolmen sisarukseni kesken äitimme äitienpäivää sunnuntaina ja siskoni tarvitsee maidottoman ruuan. Täytekakun teko on vähän hankalaa.
    Minä kuuntelen nykyään äänikirjoja ja niiden kuuntelu siivittää monta kotityötä ja lenkkeilyä.
    Mukavaa tiistaita 💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että voitte viettää äitienpäivää suurella joukolla. ❤️😊😍 Kuulostaa ihanalta! Keksitte varmasti herkulliset tarjottavat, joita kaikki voivat syödä. Kivaa tiistaipäivää! 🌤️

      Poista