tiistai 11. lokakuuta 2022

Neuloosi!

 










Enpäs ole edes blogiin asti kerinnyt vähään aikaan, kun on pitänyt kutoa sukkia ja 
väsäillä vähän kaikenlaista. ;) Oli taas pieni breikki sukkapuikkojen kanssa heilumisesta ja nyt taas tartuin toimeen. Ja kun kutomisvimma iskee niin ei voi lopettaa vaan on jatkettava vaikka olisi jo kuinka myöhä. Kuvissa näkyvät sukat valmistuvat kaikista jämälangoista ja niistä tuleekin tosi hauskat ja pirtsakat. Alimmaisessa kuvassa näkyy myös pieni rahi jonka ystävä antoi minulle, kun hänellä ei ollut sille mitään käyttöä. Hän itse on suuri käsitöiden harrastaja ja hän lahjoitti minulle myös ison kassillisen käsityötarvikkeita. Olin kyllä niin iloinen ja olin valmis maksamaan hänelle, mutta sain ihan ilmaiseksi. Nyt on lankoja vaikka kuinka paljon! :) Iso kiitos niistä!


Pidätkö sinä käsitöistä tai sukkojen kudonnasta?
Syksytähtikin ilostuttaa kauniilla pinkillä värillään.


p.s. Ylimmässä kuvassa näkyy alalaidassa jotain muuta kuin villasukat...mutta mitä?

2 kommenttia:

  1. Neuloosi on kyllä semmonen juttu, että kun se pääsee valtaan, vie se sitten mennessään.
    Ihanan pirtsakat sukat ovat puikoilla.
    Minulla on aina, siis aina, joku käsityö menossa. Nyt valmistuvat villasukat kahdelle pienemmälle lapsenlapselle. Niitä toivottiin, kun taas ovat jalat kesän aikana kasvaneet. Kolmivuotias tyttö ihastui toiseen, jo valmiiseen, sukkaan niin kovin, että ajatteli viedä sen jo kotiin ja leikata kärjestä "nauhan" pois. Kun ehdotin, että odottaa vielä toista, kun se on kesken, hän kehotti kutomaan sitä sitten, että valmistuu😅
    Yläkuvan työksi veikkaan kaulahuivia 🤔
    Hyvää syyspäivää ❤️🍁🍂

    VastaaPoista
  2. Hih, hauska juttu! Lasten touhut ja jutut ovat kyllä aina niin hauskoja. Ja ne oivallukset ovat aina vertaansa vailla. 😍❤️ Mukavia kutomishetkiä sinulle! ❤️😊p.s. Kuvassa pilkistää pääpanta.

    VastaaPoista