sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Hyvää uutta vuotta - Frohes neues Jahr

Hyvää iltaa sinne ruutujen toiselle puolen ja oikein hyvää uutta vuotta 2024! Toivottavasti kaikilla oli ihana joulu rakkaimpien kanssa ja vuosi on vaihtunut hyvin. Tähän vuoteen toivon kaikille rauhaa ja rakkautta, säkkitolkulla kumpaakin. ❤️ Ei kai muuta tarvitse edes toivoa.

Meidän loma Suomessa oli mukava ja hyvin rentouttava. Pääsimme myös Lapin kauniisiin lumimaisemiin ja paukkupakkasiin liikkumaan ulos ja ihastelemaan revontulia. Kyllä Suomi on äärimmäisen kaunis ja puhdas luonto siihen vielä päälle. Kyllä on aina mukava tulla Suomeen. Ja lapsille joka kerta yhtä tärkeää. 

Mutta nyt olemme jo takaisin kotona Saksassa. Olemme kerinneet tavata ystäviä ja rentoutua kotosallakin, mutta ikävä kyllä olemme pojan kanssa saaneet ikävän flunssan ja röhimme sekä köhimme sängyn pohjalla. Saamme kyllä hyvää hyvää hoitoa. Mies ja tytär ovat kokanneet ja äsken saimme lohta ja perunamuussia yläkertaan. Yskänlääkepurkkikin ilmestyi yöpöydälle pyytämättä...

Nyt siis vain pikaiset terveiset! ❤️

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista! Oma koti kullan kallis. Borta bra, men hemma bäst. Hyvää uutta vuotta! Saksassahan voi toivottaa koko tammikuunkin hyvää uutta vuotta kaikille, joita tavataan ensimmäisen kerran uutena vuonna. Meillä alkoi lyhyt ja kiivas salikarnevaalisesonki. Entä, miten teillä siellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! Täällä alkaa olemaan olo jo parempi. Vielä yskittää ihan kunnolla niin pitää ottaa rauhallisesti. 😊😊

      Poista