keskiviikko 24. heinäkuuta 2024

Vuokramökillä rentoutuen

Hei vaan! Onko ollut lämmintä? Saksassakin on ollut varsin helteistä. Ainakin mitä meidän kukkien kastelija on meille kertonut. On varmaan joutunut piipahtamaan meillä useammin. On käynyt pelastamassa parvekkeen kukat janoon nääntymiseltä. Sanoin ystävättärelle, että ostan kyllä uudet kukat parvekkeelle, jos nuupahtavat helteiden vuoksi. (Tai jos sataisi niin paljon...) Vaikka ystäväni ilmoittautuikin vapaaehtoisesti meidän kesäpuutarhuriksi, koen, etten halua aiheuttaa hänelle mitään suurta stressiä kukkien takia... (Tai ei varmaan kukaan niin toivoisi.)

Vuokramökillä voi ottaa varsin rennosti. Puutyöt on jo tehty ennen meidän saapumista, ei tarvitse maalata mitään, ei korjata eikä edes nikkaroida. Kaikki on valmiina käyttöä varten, ei tarvitse kuin päättää, että uidaanko tänään ennen lounasta vai vasta sen jälkeen tai moneltako lämmitetään palju. Kylmä colapullo kädessä voi ihmetellä järvimaisemaa, kuunnella luonnon monimuotoisia ääniä (lintuja sekä naapurin äänekästä mönkijää, hehe) ja ottaa varsin rennosti. Ja sen me osaamme aika hyvin. Vuosien harjoittelun tulos.

Meillä on ollut vuokramökki jo useampana vuotena. On iisiä lomailua, mutta kuitenkin antoisaa. Pari vuotta sitten meillä oli ihkauusi mökki jonka pihamaa ei ollut vielä valmis, mutta muuten kaikki viimeisen päälle ja tänä vuonna myös varsin uusi mökkiympäristö. Täällä on kyllä kaikki kohdallaan ja olemme viihtyneet. Kohta syömme ruokaa grillin kautta valmistettuna ja sitten paljuun lillumaan...


Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti