maanantai 5. elokuuta 2024

Nuutajärven Lasikylä

Hei! Suomessa on monia kivoja paikkoja joissa käydä tutustumassa vaikkapa aurinkoisena kesäpäivänä ja tämä Nuutajärven Lasikylä on yksi monista. Ja arvatkaa mitä? Kävimme siellä ihkaekaa kertaa. En ymmärrä miten se on jäänyt kokematta aiemmin. TAI sitten olen ollut sen verran nuori, että en muista siellä käyneeni. Olemme nimittäin sukulaisteni sekä vanhempieni kanssa kiertäneet Suomea ristiin rastiin, pohjoisesta etelään, idästä ja länteen eikä aina voi muistaa kaikki paikkoja joissa on vieraillut vaikkapa ala-asteikäisenä ;)

Tämä kaunis punahameinen enkeli liihotteli meidän matkaamme. Tämä saa arvoisensa paikan kotona!

Kiva paikka, kahvilasta saa hyvää kakkua ja kaikin puolin tutustumisen arvoinen. Ensi kerralla löydän ehkä tälle enkelille kaverin...









2 kommenttia:

  1. Nuutajärvellä en ole koskaan käynyt, mutta kylläkin 19 kilometrin päässä Humppilan lasimyymälässä aina kun ohi ajoin Porintietä eli valtatie numero 2. Oli aina kiva pysähtymispaikka käydä kahvilla ja tehdä edullisia ostoksia. Nykyisin siellä on kauppakeskus eli muutakin kuin lasimyymälä, mm. apteekki ja marimekon tehtaanmyymälä, ja vieressä kenkäkauppakin. Se on sopivassa paikassa, kun on matkalla Helsinkiin tai Turkuun Hämeenlinnan härkätietä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Humppilan lasitehtaalla pitää käydä sitten ensi kesänä tutustumassa. :) Hyvää syksyn odotusta!

      Poista