torstai 29. elokuuta 2024

Nuudelia, broileri ja herkkusieniä...










Ainakin täällä meilläpäin nuorison on villinnyt aivan tyystin kaikenmaailman valmisnuudeliruoat ja nuudelikupit. Harva se kerta, kun lapset tai edes toinen on kanssani ruokakaupassa saan vienon kysymyksen, että voisimmeko ostaa valmisnuudeleita. Ostan niitä silloin tällöin. Nuoriso ei muuten toivo mitään erityistä ruokakaupoissa ja olen heille kyllä sanonut useampaan otteeseen, että niillä sopii herkutella aina silloin tällöin, mutta ei liian usein. Uskoisin niiden olevan aika suolaisia. Muusta ei niin väliä, mutta ehkä suolapitoisuus on turhan korkea. Tai mene ja tiedä, en ole varma. En ole ehkä tutkinut niitä pahvikippoja tarpeeksi tarkkaan. ;) Ostan silloin tällöin 2 kpl ja aika äkkiä ne syödään...

Olin tulossa asioilta kiireesti kotiin ja halusin kipaista nopeasti kaupan kautta hakemassa iltaruokatarpeita. Muistin, että kotona oli herkkusieniä ja siitä se ajatus sitten lähti. Ostin maustamattomia nuudeleita, paprikan sekä valmiiksi marinoitua broileria. Ruoka oli pöydässä varsin nopeasti, lapset pitivät myös ja seuraavallekin päivälle jäi jonkun verran. (Minulle lounasta!)

Ei ole ehkä kaunista, mutta ihan maittavaa ruokaa. Ja nuoriso antoi kokille peukut! :)


P.s. Broileria, paprikaa, paljon valkosipulia, tuoreita herkkusieniä, nuudelia, cashewpähkinöitä ja halutessaan päälle chilikastiketta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti