Toissakesänä valmistin silkasta mielenkiinnosta ensimmäisen soijapannarini. Perheessämme ei noudateta erityisruokavaliota eikä ole allergioita, mutta kokeilin mielelläni soijatuotetta tällaisessa yksinkertaisessa jutussa. Eka kerta nimittäin oli hiukan jännittävä, koska olin kutsunut kotiimme monta tuttua ja hiukan tuntematonta rouvaa kesäiselle kahvitteluhetkelle. Kaapissa majaillut Alpro-tölkki pääsi kokeiluun.
Tämä alla oleva resepti on napattu Hellapoliisin sivuilta (resepti).
Me nautimme pannaria tuoreiden marjojen ja kermavaahdon kera. Hmmm, tulipas muuten vesi kielelle....
Ohje, Hellapoliisi
1 l soijamaitoa
4 kananmunaa
2 tl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
1 dl ruokaöljyä
Sekoita pannarin ainekset tasaiseksi ja anna turvota mielellään puolisen tuntia.
Kaada leivinpaperilla vuoratulle, reunalliselle uunipellille
ja paista 200 asteessa 20-30 minuuttia tai kunnes pannukakku näyttää kypsältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti