torstai 23. heinäkuuta 2015

Ruokaa muuton keskellä






Muuton keskellä, kun tavaroita on siellä täällä, osa välineistä on jo pakattuina laatikoissa ja muuten vaan romua siellä täällä -ruoanlaitto ei vaan huvita! Tällä hetkellä yritän ostaa niin vähän ruokaa jääkaappiin kuin on vain mahdollista ja syömme vanhoja pois. Kuvissa näkyy eilen bio-kahvilassa nautittu salaatti ja tänään olemme miehen kanssa syöneet surutta Subway-patongit. Lapset saivat päiväkodissa munakasta ja mitäköhän muuta ruokalistalta löytyi. :) Joskus opettajat kertovat lasten syöneen kaksi lautasellista, joten ei ole mikään ihme, että kotiin tultaessa eivät välipalat maistu. ;) 

Olen kova menemään, mutta kuitenkin viihdyn kotona, joten tällainen välivaihe, ei oikein toimi minulla. :) Pakkaat, pakkaat ja roudaat ja lasket lomapäiviä. Ehkä jauhan sitä samaa vanhaa levyä, mutta senkin uhalla: KUMPA MUUTTOPÄIVÄ OLISI JO! :D



Mutta kuitenkin aina on jotain tekemistä ja menoa. Esim. tiistaina päiväkodilla oli lasten viehättävät esitykset. Äiti kyynel silmäkulmassa seuraili esityksiä. Kaikki lapset olivat niin suloisia ja hymy huulissa laulettiin ja tanssittiin. :) Tänään ollaan myös itku silmässä, kun lähden illaksi italialaisravintolaan heittämään hyvästit eräälle muuttavalle ystävälle. Tuntuu haikelta, vaikka tiedän meidän teiden kohtaavan vielä monen, monta kertaa, ehkä jopa jo kesälomalla. :) Uuden alkuja on siis monella edessä. Opiskelut aloittavaa ystävätärtä jännittää kovasti, minua jännittää omien lasten koulun aloitus, on tuttavia ketkä ovat raskaana, on saksan kurssia, on jos vaikka mitä muutoksia. Mutta onhan se kiva, että tapahtuu, paikallaan olokin on joskus aika tylsää. ;)




Hyvää tulevaa viikonloppua, 
jos huomenna hulinoiden keskellä en kerkiä blogin puolelle. :)



2 kommenttia:

  1. Nam, mitä salaattia =D ja se on hyvä että tekemistä piisaa =D.

    Ps. Sinulle on haaste Näpertelijän blogissa; http://rrimasa.blogspot.fi/2015/07/blogihaaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lomamoodi on ottanut vallan....mutta kiitos haasteesta, lomailun jälkeen palaan asiaan! :)

      Poista