-

-

sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Meikkikutsut ja muuta

Viikonloppuun kuului mm. ystävän järjestämät meikkikutsut. Meitä vieraita oli yli 10 ja kaikki kutsutut itseasiassa tunsinkin. Ensin ystävätär pelkäsi innostuneensa hieman liikaa ja kutsuneensa juhliin liikaa vieraita. Mutta, kun kaikki kutsuvat eivät päässeet osallistumaan ei talo ollutkaan niin tuupattu täyteen, kun aluksi pelättiin. ;) Kun meikkien esittely oli ensimmäinen laatuaan tämä meikkiedustaja-kaverini ei ollut yhtään kauhuissaan (kertoi jännittäneensä). Hän suoriutui hienosti ja ilta oli oikein rattoisa. Tein muutamat ostokset ja herkuttelimme. Sinänsä harmi, että olin autolla liikenteessä, kun illan mittaan illan emäntä avasi shampanjapullon!

Juhlissa oli myös yksi miespuolen edustaja; 3 viikkoa vanha pieni miehenalku. :) Nukkua tuhisi toisen vieraan sylissä pitkän aikaa tyytyväisenä.

Tänään veimme miehen työkaverin tutustumaan naapurikaupunkiin ja nautimme mahdottoman hyvät kakkupalat. Tuulinen, hämärä iltapäivä oli tunnelmallinen ja oli mukava kuluttaa aikaa kaupungilla kävellen. Kotiin tullessa teimme pizzaa ja katselimme luvattoman paljon Netflixiä lasten kanssa.

Mukavaa viikon alkua!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti