maanantai 31. heinäkuuta 2017

Urban Nature (Villeroy & Boch)









Tämä Villeroy & Bochin suuri tarjoiluastia on ollut ostohetkestä lähtien yksi lemppariastioistani. Se on näyttävä, se on suuri, siinä on jokin juju ja se on vaan tosi kiva. Olen laittanut tarjolle erilaisia salaatteja ja siihen se onkin juuri passeli. Isommalle porukalle saa valmistettua aikamoisen vihreän lisukkeen ja astia on kiva pöytäkoriste siinä keskellä ollessaan. Astia on sen verran iso, että ei sitä ihan jokaiseen kaappiin edes mahdu laittamaan joten meillä tämä käy myös koriste-esineestä.

Meidän soppakulhot (vein muuten siniset sekä keltaiset Teema-kulhomme vanhemmilleni, kun niitä oli jäljellä enää muutamia ja kumpaakaan väriä ei enää valitettavasti valmisteta) ovat myös tätä samaa sarjaa ja ajattelimme ostaa tätä samaa mallistoa olevat leipälautaset. Josko nyt syksyllä kävisi katselemassa kaupoista, toki nettikaupastakin voisi tilailla, mutta itse tykkään ostaa aina paikan päältä. :)


Mukavaa alkavaa viikkoa, toivotaan mukavia kesäpäiviä, vielä paaaaljon!



2 kommenttia:

  1. Kaunis! Tyttäreni kerää myös tuota sarjaa. Ne ovat mukavia koristeita muun kattauksen joukossa.
    T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista
  2. Kyllä, on kaunis sarja. Sitä lähdimme keräilemään pikkuhiljaa. Ensin ostimme soppakulhot. Meidän Arabian Teema-sarjan kulhoja ei enää valmisteta joten rikkimenneiden tilalle emme voineet ostaa uusia.

    VastaaPoista