-

-

perjantai 21. heinäkuuta 2017

Loman loppu häämöttää

Pahoitteluni radiohiljaisuudesta! En tarkoituksella koskaan pidä blogitaukoa, mutta silloin tällöin tulee jotain vastaan ja kaikkea muuta, että blogi (vaikka tärkeä harrastus onkin) jää toissijalle. Mutta kai se on vaan sitä elämää ja varsinkin reissatessa (ja kesällä) on kaikkea muuta puuhaa ja päivitykset unohtuvat.

Nyt olemme jo palanneet Saksan maankamaralle ja olemme kiitollisia sekä iloisia niin Kreikan kun Suomen lomista! Aloitimme jo uuden loman suunnittelun...niinhän se menee. ;)

Kaikkea hyvää Teille lukijoille ja lupaan palata pian kunnon postauksen kera. On vielä paljon tavaroita laitettavana paikalleen (Suomituliaiset) ja pihaakin on pitänyt laittaa, nurmea leikkailla ym. Autotkin saivat puhtaat pinnat. :)

Mies palaa ensi viikolla töihin ja pian lastenkin koulu alkaa. Toivottavasti kesäkelit kuitenkin vielä jatkuvat...

Aurinkoiset terkut


4 kommenttia:

 1. Mukavaa loppukesää! Toivotaan kaunista syksyä sekä sinne, että tänne kotosuomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle! Toivotaan vielä paljon lämpimiä päiviä sekä kauniita kesäiltoja.

   Poista
 2. Normaali arki taas alkaa, mutta sekin on oikein mukavaa. Toivottavasti on vielä ihania kesäpäiviä jäljellä! Me olemme lomamatkalla ja kohta tulemme Tanskasta Saksaan.
  Kauniita kesäpäiviä toivottelee Maija Myrskyluodolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukavaa Tanskan- ja Saksan-reissua teille! :) Ja kyllä, 'tavisarki' on oikein mukavaa, koulut, harrastukset, sitten taas lomakin maistuu taas arkien puuhastelujen jälkeen hyvältä. :)

   Poista