lauantai 18. heinäkuuta 2020

Lasipurkkeja ja rokotuksia










Olin kirjoittanut kaksi postausta ja menin sitten möhlimään :D ja laitoin molemmat postaukset tulemaan samana päivänä eli eilen. Joskus kirjoitan kaksi postausta, jos haluan kirjoitella useista asioista tai kuvia on paljon. On mielestäni kivempi kirjoittaa sitten kaksi tai useampi postaus. :) Mutta nyt sitten innoissani menin laittamaan ne samana päivänä...ei tämä Bloggerin käyttö nyt mitään rakettitiedettä ole, mutta on vain sattunut joku moka! Anteeksi! :)



Ehkä olin ollut edellispäivän rokotuksesta vielä niin pyörällä päästäni, että se jotenkin vaikutti. Heh! :D Täytyy kyllä sanoa, että en edes huomannut, kun sairaanhoitaja oli jo pistänyt käsivarteen. Se meni niin salamannopeasti, eikä lääkärin luon tarvinnut edes odottaa yhtään. Nopeaa ja kivutonta. ;)


Meillä on ollut tuollaiset isot lasipurkit, Karhulan- ja Riihimäen lasi -purkit jo aika kauan. Saimme ne aikanaan kuivattuja sieniä täynnä. Ja sen jälkeekin niissä on ollut kuivattuja sieniä joita olemme saaneet Suomesta. Nyt, kun tuli kotoiltua ja siivoiltua enemmän ja vähemmän löysin nämä ruokokomeron perältä. Sieniä oli pikkuisen jäljellä ja päätin pesaista purkit ja ottaa koristekäyttöön. Ehkä niistä voisi kehitellä jotain? Valosarja sisälle? Joku oksa? Ehkä syksymmällä on enemmän inspistä kuin nyt kesällä.




Oikein mukavaa lauantaita sinulle, 
koitan olla möhlimättä. ;)








p.s. Ja seuraava postaus on eräästä tosi kivasta meikkituotteesta...

4 kommenttia:

  1. Onpa siellä ollut sitten rokotus. Lasipurkit ovat täällä olleet pitkään keräilykohteita Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä kivoja koristeita tai miksei sitten ihan suoraan käyttöönkin. :) Vaikka sitten niille kuivatuille sienille. ;) -A-

      Poista
  2. Semmoista sattuu, mutta eihän se haittaa!
    Meillä on myös noita lasipurkkeja eri kokoisia toista kymmentä. Tykkään niistä tosi kovin. Aina niissä on jotain esimerkiksi kynttilä, kynttilä ja kiviä, kukkia, mitä milloinkin.
    Mukavaa lauantai-iltaa 🏵️🐝🍓

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ison kynttilän voisikin laittaa sitten syksyllä. :) -A-

      Poista