sunnuntai 26. heinäkuuta 2020

Kesäiset sunnuntaiterkut!

Heipä hei kaikille ruudun toiselle puolen. Miten siellä on heinäkuu mennyt? Vaihtelevaa säätä  ja sen sellaista. Mitäs me pienistä kesäsateista. ;) Kunhan on edes sellainen sää, että tarkenee ilman pilkkihaalaria! :)

Me olemme mökkeilleet perheen kesken ja olemme kerinneet jo tavata kavereita. Tuntuu myös, että herkuttelut ovat lähteneet aivan lapasesta ja joka päivä sitä keksii jotain herkkua. Olkoot sitten jätskiä tai pizzaa. Mutta kai sitä lomalla saa hieman herkutellakin. Syksyllä sitten popsitaan jotain muuta. Ehkä hieman terveellisemmin. ;) Ostimme myös leipäjuustoa ja vadelma-mustikkahilloa ja oli muuten luvattoman hyvää pitkästä aikaa! Hillahillopurkin ostimme myös, mutta se lähtee sitten Saksaan. 

Muutamien Suomi-ystävien kanssa olemme jo laitelleet viestiä ja olemme sopineet treffejä. :) On hienoa, että saadaan aikataulut sopimaan! Vähän eri puolilla Suomea asuu meidän ystäviä sekä sukulaisia, on parempi sopia tapaamisista hyvissä ajoin. Silloin, kun me olemme lomalla Suomessa moni on jo palannut takaisin työn ääreen. Savon suunnalla asuu ystäviä ja ainakin sinnepäin olemme suuntaamassa. Ja monia, monia muitakin onneksi kerkiämme nähdä. :)



Mitä olemme jo ostaneet:

  • Kotisinappia
  • Leipäjuustoa
  • Hillahilloa
  • Puffet-jätskiä & Pingviini Hurmaava suklaajätskiä (minun lempparit)
  • Oltermannia
  • Raejuustoa (lasten ultimate-lemppari!)
  • Herra Hakkarainen päärynälimsaa (ihana etiketti)
  • Sitruunasoodaa (Laitilan wirvoitustjuomatehdas)



Ihanaa heinäkuun loppua kaikille!
En pääse usein koneen äärelle, mutta 
yritän välillä päästä postailemaan. :)


6 kommenttia:

  1. Hei ja kesänriemua! Hyvältähän nuo kaikki herkut kuulostaa ja on ihan hyvä suoda itselleen iloja näin kesäaikaan, jaksaa sitten ne talven puurtamiset. Ihanaa kesän jatkoa, olkoon se hyvin pitkä!

    VastaaPoista
  2. Kivalta kuulostaa lomanne täällä! Paljon olette jo kotimaan herkkuja löytäneet. Kivaa lomailua teille täällä Suomessa 🍒🍓🍰

    VastaaPoista
  3. Voi miten kiva kuulla, että olette päässeet Suomeen lomailemaan, oikein ihanaa lomaa teille kaikille! Kyllä kesään herkuttelu kuuluu:)) Leppoisaa elokuuta sinne teille♥️

    VastaaPoista