tiistai 11. elokuuta 2020

Kesäloma 2020: Savonlinna

Heipä hei hyvät ihmiset siellä ruudun toisella puolen! Suomi on kertakaikkiaan ihana ja loma on ihmisen parasta aikaa. ;) 


(Tai kyllä loman jälkeenkin sietäisi olla ihan kivaa... ;))


Me olemme reissanneet ympäri kaunista kotimaata ja olemme nähneet jo todella paljon ystäviä sekä sukulaisia. Niin monta kertaa tuli kevään mittaan itkuja itkettyä, että en voi olla kuin superkiitollinen tästä lomasta. Ja jokaisesta kohtaamisesta! Auton nokkaa on käännetty vähän sinne ja tänne ja ajeltu ristiin ja rastiin. Viime kesänä piipahdimme mm. Imatran kylpylässä (lapset haikailivat kylpyläloman perään pari päivää sitten) ja tänä vuonna olemme olleet mm. Savonlinnassa. Meillä asuu sielläpäin ystäviä ja myös sukulaisen viehättävä kesäpaikka löytyy Savon suunnalta. Yövyimme Kerimäellä, Kerimaassa ja meillä oli oikein mukava mökki. Savonlinnasssa (ja siellä suunnalla) on kyllä kesäisin paljon tekemistä ja on ehdottoman kiva kesäkaupunki.


Laitetaan tähän väliin pari kuvaa ja toivottelen sinne kaikkea hyvää! ❤















Linnassa ei ollut tungosta ja 
linnaan tutustuimme pienessä ryhmässä.
Ja käsidesiäkin oli saatavilla.


----------------------------


Ja loppuun pari mökkikuvaa!










2 kommenttia:

  1. Kiva, että pääsitte kiertelemään täällä Suomessa! On tuo Savonlinna kyllä upea paikka. Ja kaunis mökki teillä on ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Savonlinna on kyllä kaunis paikka ja muut lähitienoot myös. Kaunis luonto ja järvimaisemat. :) Ja mökki oli oikein viihtyisä ja voin suositella paikkaa, jos sielläpäin tarvitsee yöpymispaikkaa.

      Poista