maanantai 24. elokuuta 2020

Kotiin takaisin

Ihanan Suomi-loman jälkeen on haikeaa tulla kotiin. On aina ikävää jättää rakas Suomi ja kaikki tärkeät ihmiset siellä. (Ja onhan se Suomi muutenkin hieno matkailukohde. :)) Mutta kaikki kiva loppuu aikanaan ja kotiinkin oli tultava. Näinä vaikeina epidemia-aikoina lomailu oli hiukan erilaista kuin vaikkapa viime vuonna, mutta terveellä järjellä pärjäsi ihan hyvin, tai niin minä ainakin jaksan uskoa.

Toimme taas aika paljon kaikkea Suomesta. Toimme tuliaisia kavereille sekä jotain pientä kotiin ja herkkuja tietenkään unohtamatta. Ja suklaata tuodaan aina paljon, että riittää myös vietäväksi naapureiden ovien taakse. Ei meillä aina ole edes mielessä mitään tiettyjä juttuja joita haluamme tuoda mukanamme Saksaan. Iittalan Kastehelmi-lautaset taisivat olla ainoa asia mikä oli ostoslistalla ja toimme mukanamme neljä lautasta. Niitä ei meidän marketista taida löytyä...





Ensimmäiset päivät ja miksei jopa viikon verran pitää totutella itseään ja varsinkin lapsia siihen normaaliin arkirytmiin. Milloin käydään nukkumaan ja milloin se herätys oikein on. Lomalla saa tehdä melkein mitä vaan mikä huvittaa monen viikon ajan, joten arkirytmi tulee kyllä ihan tarpeeseen. On mukava keittää pitkästä aikaa kaurapuuroa silmät ristissä tai käpertyä sohvan nurkkaan illalla ennen nukkumaanmenoa. Nyt toivotaan vaan, että asiat kehittyvät maltillisesti coronan suhteen, että pääsemme syksyllä turvallisesti harrastamaan jne.

Syksyllä onkin luvassa kaikenlaista! Olen ilmoittautunut monelle kurssille ja yksi niistä on ammattikorkeakoulun verkkokurssi! Ihan kivaa ja vähän jännittääkin. :) Eli tekemistä on ainakin syksylle luvassa, sitä odotellessa...


Mukavaa maanantaita sinulle! Kirjoittelen lisää vaikka loppuviikosta, tänään ei oikein runosuoni syki. 




Kuvissa myös uusi ostos Suomesta....kuka huomaa, että mikä?














p.s. Hullaannuin aivan täysin Yle 1 näytettävään australialaisdraamasarjaan, Kotiin takaisin. En voi kuin lämmöllä suositella! Viihdyttävä, kaunis, hyvät näyttelijät, upea puvustus...Jännitystä ja vähän kaikkea. Nyt odottamaan viidettä tuotantokautta joka alkaa tämän viikon torstaina. :)


2 kommenttia:

  1. Varmasti on haikeaa jättää perhe, sukulaiset ja ystävät tänne Suomeen. Onneksi oma perhe on kuitenkin mukana. Toisaalta syksy ja rutiinien alkaminen tuntuu taas hyvältäkin.
    Olisikos tuo Kastehelmen sininen tuikkukuppi se tuominen Suomesta?
    Me olemme miehen kanssa myös täysin hullaantuneita tuohon Kotiin takaisin sarjaan. Aivan mahtava ohjelma kaikin maustein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon sinisen Kastehelmi-tuikkukupin olen muistaakseni saanut äidiltäni lahjaksi, kun Suomella oli 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuosi. Tuo puuvillatorttupeitto on Suomesta, toki ei se kyllä suomalainen merkki ole. :D Mutta oli niin hauska, että se piti kotiuttaa. :)

      Poista