tiistai 10. marraskuuta 2020

Hummus - kikhernetahna

Huomenta ja terkkuja täältä sumun keskeltä! (Aika hauskan näköiset maisemat, kun kurkkaan ikkunasta ulos.)


Tähän tiistaiaamuun parit kuvat. Ja ei vitsit sentään, hummus on hyvää! Superpaksu kerros rapean keksin tai hapankorpun päällä, nams! Heti tämän satsin valmistamisen jälkeen, ostin kaupasta pari kikhernepurkkia, että heti perään voi tehdä lisää. 






Ostimme tällaisia pieniä kannellisia astioita (varmaan 1 €/kpl, ostimme 10 kpl)
pari vuotta sitten. Meille oli tulossa illallisvieraita ja valmistimme kermaperunat 
näissä vuoissa ja jokainen vieras sai oman annoksensa. Oli kyllä ihan kiva idis.





valuta kikherneet siivilässä (minulla oli 2 pientä purkkia)

pilko valkosipulinkynnet pieniksi (minulla taisi olla 3...)

soseuta kikherneet vs. kanssa sauvasekoittajalla

lisää tilkka vettä, oliiviöljyä, s+p, ripaus kurkumaa ja 
ihan pikkuripaus chilijauhetta

soseuta lisää

jos tuntuu, että tahna on liian jämäkkää lisää öljyä

koristele vaikka ruohosipulilla kuten minä tein ;)



Nauti keksin tai leivän päällä!



2 kommenttia:

  1. Hummus on niin hyvää 😋En ole koskaan tehnyt itse, mutta eipä tuo valmistaminen vaikeaa ole. Täytyykin tehdä tuolla ohjeella.
    Kivat nuo annoskokoiset purkit ja tosi kiva idea tehdä niihin jokaiselle oma ruoka.
    Täälläkin on ihan todella sankka sumu ja vasta nyt pitkälle yli puolen päivän alkaa pikkuhiljaa hälvetä. Onkohan koko Eurooppa sumun peitossa?
    Kivaa jatkoa tälle viikolle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hummusta kannattaa tehdä itse. On niin superhelppoa ja helpolla saa tehtyä ison satsin, että riittää moneksi päiväksi. Välipalaksi olen nyt ottanut pari hapankorppua hummuksella. :) Sumua riittää Suomeen asti myös. :)

      Poista