tiistai 21. joulukuuta 2021

Joulukalenteri 2021, 21. luukku: Illan hämärässä











Illan hämärässä istutaan sohvan nurkassa teetä tai glögiä hörppien eikä kudota villasukkia vaikka keskimmäinen kuva niin antaa ymmärtää. Olohuoneen kattovalaisinta ei napsauteta päälle kuin viimeisessä hädässä ja pelkällä tunnelmallisella kynttilänvalolla mennään. Eikä meikäläinen näe ainakaan yhtään mitään ilman kunnon valaistusta. Enkä ole vielä niin hyvä kutoja, että en tarvitsisi tuijottaa edessä olevaa työtä koko aika. Virheitä nimittäin sattuu aika paljon. ;)

Mies on kunnostaunut iltaisin rakentelemaan legoja. Hän haluaa yllättää lapset rakentamalla jotain hienoa. Katsotaan mitä on tulossa, suunnitelma on kuulemma hänen päässään. Joten meidän pitää vaan odottaa kärsivällisesti...

Legot, lautapelit ja palapelit kuuluvat kyllä oleellisena osana monen jouluun. Lomalla on aikaa puuhailla ja käyttää rakenteluun vaikka kuinka monta tuntia. Itse aion paneutua villasukkien maailmaan. Ja ehkä joulun ja uuden vuoden jälkeen olen jo paaaljon parempi eikä silmukat lentele enää minne sattuu! Olisiko se sitten se uuden vuoden lupaus? Hioa sukankutomistaitoja? Ei huono lupaus. ;)

Kuvassa näkyvä valkoinen pöytäkoriste on ostettu tänä vuonna ja maksoi kokonaisen euron kierrätyskeskuksessa, tykkään!



Illalla taas sukkien kimppuun...


p.s. Pieni joulutähti-liina on myös kirppislöytö.  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti