maanantai 22. elokuuta 2022

Kanasalaatti evääksi

Hyvää maanantaipäivää!

Mies soitti hammaslääkärinsä jälkeen, että olisiko meillä mitään evästä hänelle lounaaksi. Olin juuri, hänen onnekseen, valmistamassa salaattia edellispäivänä grillatusta kanasta. Aamulla olin pyöräillyt kauppaan ostamaan salaattia sekä paprikaa, mutta muut ainekset löytyivät onneksi kotoa. Salaatti valmistui silmänräpäyksessä ja mieskin oli ovella sillä samalla sekunnilla, kun salaatti valmistui. Eli hyvä ajoitus!

Monesti olen omissa menoissani, kun mies piipahtaa kotona lounaalla, mutta joskus myös sovimme lounastreffit paikkaan X. On oikein kiva treffata keskellä päivää. :) Pienessä kahvilassa, joka on meidän lemppari on hyvät, pienet salaatit ja jotka eivät rokota kukkaroa hirveän paljon. (Ystävällinen asiakaspalvelu vielä siihen päälle!) Ja joskus toki käyn lounaalla jonkun ystävän kanssa. 


Mitä sinun viikkoon kuuluu? 




Monta vuotta vanha Tupperwaren kippo on oikein hyvä eväsrasia. 
Tuo lusikka oli muuten huono idea...se nyt vaan sattuu kuuluumaan 
tuohon rasiaan. :)





2 kommenttia:

  1. Meilläkin mies käy päivällä kotona syömässä ja tietysti yhdessä käydään, jos teemme töitä kaksistaan. Se on kiva paussi kesken työpäivän. Katsomme syödessä samalla lemppariohjelmia tallenteilta ja juomme kahvit (lue: minä juon colaa) ja nappaamme jonkun pienen makean palan jälkkäriksi, vaikka suklaata.
    Loman jälkeinen viikko on alkanut taas työn lisäksi tyttären ja hänen miehensä rakennuksella autellen.
    Mukavaa tiistai-iltaa sateisesta Suomesta ❤️

    VastaaPoista