perjantai 12. elokuuta 2022

Lukuvinkki: Minun Italiani, pieniä tarinoita amoresta zuccheroon (Ella Kanninen)

Heippa! Ja taas aika pitkästä aikaa. :) Lomalainen on ottanut rennosti, lukenut, kutonut, saunonut (aivan todella paljon, kuten kuuluukin ;)) sekä herkutellut mm. makeilla herneillä ja sokerisilla munkirinkeleillä. Kyllä kelpaa.

Juuri lopetin Ella Kannisen Minun Italiani -kirjan jossa kirjailija luettelee omat "Italian aakkosensa". Ja vielä tosi hauskalla tavalla! Tykkäsin kovasti vaikka mikään Italia-asiantuntija en ennen kirjan lukemista ollutkaan...Mutta nyt ehkä olen, vähäsen. ;)

Kauniit kuvat sekä herkulliset ruokareseptit ovat vain plussaa. Kirjan sopii tietenkin mainiosti kaikille Italia-faneille ja siellä paljon matkaaville, mutta ehdottomasti myös muille keitä kiinnostaa muut kielet sekä kulttuurit.












P.s. Seuraavaksi tartun dekkariin jonka löysin pienen kyläkaupan eteisestä. :) Isohkosta kirjahyllystä sai napata kesälukemista mukaansa ja nopealla vilkaisulla löysin kiinnostavan kuuloisen dekkarin, niin olihan se ehdottomasti otettava mukaan.

2 kommenttia:

  1. Onko tuo kirja nyt juuri ilmestynyt? Minähän luen kaikki Italia-kirjat, mitä on. Ellan kirjojakin olen lukenut, mutta tuota en muista. Kiitos vinkistä ❤️

    VastaaPoista