perjantai 14. huhtikuuta 2023

Ruusuntuoksuiset terveiset













Mukavaa viikonloppua itse kullekin ja perjantaiterkut täältä punaisten neilikoiden 
ja oranssien ruusujen joukosta! Kertokaapas mikäs on viikonlopun plääni ja mitä aiotte puuhailla? Pääsiäinen on juhlittu ja vapaapäivät takana, mutta on meillä sentään viikonloppu. :)

Näitä kuvia katsoessa tuli mieleeni, että kotiin pitää käydä hakemassa lisää ruusuja (nämä ovat ihan ruokakaupan kukkia) ja maljakoita voisi ripotella pitkin poikin kotia. Kylpyhuoneessakin voisi olla ruusu tai pari. 

Olemme siivoilleet parvekkeita ja minä olen kapsutellut kukkaruukkuja ja mies roudaillut kuivunutta multaa pois. Kauppareissulla tuli ostettua myös monta säkkiä uutta multaa. Kukat ja kasvit tykkäävät!

Kevät on <3

 

2 kommenttia:

  1. Kauniit kukat! Kyllä kukat aina piristävät 🌹
    Meillä oli lauantaina pihalla puunkaatotalkoot. Kahdeksan koivua, yksi niiden joukossa kotikoivu 😔, kaadettiin varjostamasta hiljattain asennettuja aurinkopaneelejamme. Mukavaa puuhailua yhdessä ja saatiin koko homma tehtyä yhden päivän aikana. Risut kuskattiin pois ja iso kasa klapeja kuivattelee itseään auringonpaisteessa. Aurinko helli talkoolaisia ☀️
    Aurinkoista uutta viikkoa sinne Saksaan ☀️💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teilläpä oli puuhakas viikonloppu ja saitte paljon aikaan yhdessä. Ja sai vielä puuhailla auringonpaisteessa, niin vielä parempi. Mukavaa tiistai-iltaa sinne! ☀️💛

      Poista