maanantai 24. huhtikuuta 2023

Viikonlopun menot ja meiningit










Hei sinulle ja mukavaa maanantaita, miten on viikko alkanut? 
Ja oliko viikonloppuna mitään ihmeellistä?



Mies ahersi koko viikonlopun parvekkeen parissa ja olen ollut kyllä enemmän kuin iloinen. Hän istutti lisää kukkia, pesi laattoja ja harjasi kaikki paikat kuntoon. Vaikka nuha ja flunssa alkavatkin olla takanapäin, olin viikonloppuna kyllä aika väsynyt ja päätä särki inhottavasti. Viikonloppuna ei ollut se kaikista hehkein olo eikä pirtein siivousfiilis...Mutta nyt kuitenkin parempi olo. Ja pirteänä uuteen viikkoon. Tai ainakin pikkuisen pirteämpänä. 


Viikonloppuna tuoksui todella hyvältä. Tytär leipoi mustikkapiirakan sekä banaanikakun. Ja niistä jaan kuvat sekä reseptit vähän myöhemmin!


Ja meidän nuoren miehen viikonloppu sujui historian kokeisiin lukien. (Sekä siskon kanssa karateharkkoissa käyden ja ystäviä tavaten.) Hän luki ääneen koealuetta ja lukee saksaksi niin älyttömän nopeasti! :D En meinannut perässä pysyä, että mistä poika kertoi minulle. Hän kyllä puhuukin nopeasti. :) Toivottavasti koe menee huomenna hyvin. Miehen homma on auttaa fysiikan, kemian ja matikan kokeiden kanssa, minä voin yrittää auttaa muissa...


Olen totaalisesti unohtanut jakaa teille matkakuvia ja 
-kertomuksia meidän pääsiäisen Venetsian-matkasta. 
Mutta kirjoitan postauksen tällä viikolla ja etsin ne kaikista kivoimmat
kuvat kännykän kätköistä. (Matkakuvia on noin miljoona.)



P.s. Tällä viikolla on tiedossa kahtena päivänä vapaaehtoistöitä sekä tapaaminen koululla (infotilaisuus kaikille 8 lk. vanhemmille). Mies on reissun päällä ja me olemme lasten kanssa kolmestaan. Viikonloppuna juhlimme sitten naapurien kanssa vappua. Eli kivat bileet tiedossa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti