-

-

lauantai 4. lokakuuta 2014

Banaani-maapähkinämuffinit - Peanut butter cupcakes



AINEKSET (10 kpl)

2 kypsää banaania

1 prk (200 g) kermaviiliä

1 dl maapähkinälevitettä

1 kananmuna

1 dl sokeria

4 dl vehnäjauhoja

1 tl soodaa
0,5 tl suolaa

3 rkl rypsiöljyä


Koristeeksi

tomusokeria


Kuori ja soseuta banaanit haarukalla. Sekoita kulhossa kermaviilin, maapähkinätahnan, kananmunan ja sokerin kanssa. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaan öljyn kanssa.

Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki. Koristele tomusokerilla.


Ohje, yhteishyvän sivuilta!




INGREDIENTS (10 pcs) 

2 ripe bananas 

1 can (200 g) sour cream 

1 dl of peanut butter

1 egg 

1 cup sugar 

1,7 cups/4 dl wheat flour 

1 teaspoon soda 

0.5 teaspoon of salt 

3 tablespoons canola oil 


garnish 
powdered sugar 


Peel and puree the bananas with a fork. Mix in a bowl with sour cream, peanut butter, egg and sugar. Combine the dry ingredients and mix into the dough with oil. 

Divide the dough into cupcake cases. Bake in 200 degree oven at about 20 minutes. Allow to cool for a moment. Decorate with powder sugar.










p.s. Muffineista tuli mukavan pehmeitä, mutta päällinen oli kivan rapsakka. Korvasin osan vehnäjauhoista spelttijauholla sekä sokeroimattomalla luomukaakaojauholla. Ostamaani maapähkinävoihin oli lisätty niin sokeria kuin suolaakin, mutta kauppojen valikoimista pitäisi löytyä myös ilman suolaa/sokeria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti