-

-

lauantai 2. toukokuuta 2015

Kevätkoti


Onko kevätkoti valoisa ja pastellinsävyinen? Onko se puhtaat ikkunat, uudet raikkaat verhot sekä kevyemmät matot? Tulppaaneja, kevätesikoita, puutarhahommia, mullan tuoksua, voikukkia takapihan nurmen koristuksena ja ulkokalusteiden kunnostusta. 

Jaa-a, kaikkea tätä yllämainittua tai sitten ei. :) Ikkunoita ei voi sanoa putipuhtaiksi KOSKAAN, siitä pitävät huolen kaksi tyyppiä. Nimiä en mainitse, mutta sellaisia reilun metrin mittaisia joilla on tapana iskeä tahmaiset näpit vasten ikkunaruutua. Varsinkin iltaisin isää kotiin odotellessa. *huoh* Auringon helottaessa sisään huomaat ne 20 sormenjälkeä ehkä vähän nenänpäätäkin...

Tulppaaneja ostan, niitä ostan usein. Kun ne 'katoavat' kaupoista raahaan ruusuja, punaisia, pinkkejä, keltaisia, värillä ei ole väliä, kunhan on kukkia! Takapihan nurmea on leikattu jo useampaan otteeseen ja kesäkukkia ostettu ulkoruukkuihin. Vielä lisääkin voisi hankkia, mutta pikkupikkuhiljaa, hyvä tulee. Pihakalusteitakin pitäisi maalata, rautakauppaan sitten vaan maaliostoksille. Nyt, kun on vieraita talossa keskitytään muihin hommiin esim. hauskanpitoon, maisemien ihmettelyyn, ajeluihin paikasta ö paikkaan å. Lapset nauttivat ja toki äiti ja isäkin. On aina mukavaa, kun on vieraita Suomesta. :)
Huomenna brunssille, tai niin ajattelimme. 
Läheisen puiston toisella puolella on kiva 
ravintola jonka brunssin olemme kokeneet 
pari kertaa. Oli kattava, maistuva ja sopuhintainen. 
Eiköhän sillä sitten sunnuntai lähde käyntiin, 
ainakin vatsat pulleina, jos ei muuten. 
Mutta nyt unta palloon, hyvää yötä.....zZZzzzZz 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti