-

-

lauantai 16. toukokuuta 2015

Maapähkinä-banaani-tummasuklaamuffinit

Huhhuh, mikä sanahirviö! Toivottavasti kukaan ei nukahtanut kesken otsikon luvun...

Leivontapuuhien aloittamiseen oli syy. Olin saanut kutsun elämäni ensimmäisiin saksalaisiin Tupperware-kutsuihin! Eipä kyllä ollut kokemusta suomalaisistakaan vastaavista purnukkabileistä kuin ehkäpä muutamien kutsujen verran. On kuitenkin aina kiva käydä erilaisilla kutsuilla tai vastaavissa, aina ei ole pakko ostaa koko katalogin valikoimaa...(vai onko??)

Ostetuista tuotteista joskus lisää, mutta nämä muffinit otin mukaani. Jääkaappia oli hyvä saada tyhjennettyä ennen reissuun lähtöä ja kaikkia reseptiin vaadittuja raaka-aineita löytyi kotoa kaapeista. Sellaiset leivonnaiset ovatkin ehdottomasti parhaita joita varten ei tarvitse käydä erikseen kaupassa....heh, liian helppoa. ;)

Minä ainakin unohdan usein, että kotona olikin jo useampi strösseliaski. Sitten tulee ostettua lisää vaan sen tähden, kun silmiin on osunut söpö purkki. Tai jos sattuu olemaan hyvää suklaata tarjouksessa haluaa ostaa tulevia leipomuksia (kröhöm, tosiaan puolet vähintään menee niihin leivoinnaisiin ei raakana suuhun, tai....) varten! Suklaa- ja strösseliheräteostokset kuulostavat aivan kamalilta. ;) ;)
Resepti löytyi täältä, klik!Ikean teräsritilän päällä jäähtymässä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti