-

-

maanantai 14. syyskuuta 2015

Blogihaaste

Tässä kesäloman tienoilla sain blogihaasteen. Taisimme olla vielä Madridin helteessä lomailemassa, kun luin ko. haasteesta. Oli todella ilo saada elämäni ensimmäinen blogihaaste, siitä iso kiitos Näpertelijä -blogiin! :)
1. Mieluisin vuodenaika?


- Se on kevät! Luonto herää, vihertää jo pikkuhiljaa, lämmintä  (yleensä...) voi kaivaa esille kevyemmät vaatteet.

2. Leivonta vai ruuan laitto?


- Hmmmm...Aika paha kysymys! Jos pakko valita vain toinen sanon leivonta.

3. Paikka Suomessa mitä suosittelet muille?


- Sanotaan vaikka se kesäinen Savonlinna tai vaikkapa Naantalin Muumimaailma ;)
4. Mikä sai sinut perustamaan oman blogisi?


-Olen kova ottamaan valokuvia, ihan kaikesta, kirjoittaminen on myös mukavaa ja kun nämä kaksi asiaa yhdistää niin lopputulos on blogi. :) Ystäville ja sukulaisille olen kirjoittanut jo yli 4,5 vuotta salasanalla suojattua blogia. Bloggaus on myös kiva harrastus, ajanviete jota voi tehdä missä vain, milloin vain. Toivoisin myös blogiini mukavaa keskustelua ja ajatustenvaihtoa. :)

5. Mikä kukka olisit jos olisit kukka?


- Apua, hjelp! Kukka??? Ööööö.....sanon hortensia vain sen tähden, että äsken kävin katkaisemassa yhden tuuhean kukan maljakkoon. :)

6. Kortti vai tekstiviesti?

- No kortti tietty!! Olen kova lähettelemään kortteja, tänään viimeksi olen rustaillut tervehdyksiä koti-Suomeen. 

7. Mikä on suurin käytetty tunteesi?

- Myötätunto, ilo, kaiho.....voisin kyllä laittaa listalle ärtyneisyyden....sain tänään kuulla yhden asian joka sai alhaisen verenpaineeni nousemaan! Arg, välillä sitä ihmettelee joidenkin logiikkaa ja järjenkäyttöä....Mutta yleisesti ottaen ilolla mennään! :)

8. Mikä kesässä on ikävintä?

- Ötökät, pörriäiset! :D Kuten lapset sanovat: öttiäiset.

9. Miten usein saunot?

- Oi voi, kunpa voisinkin saunoa! :) Mutta saunoisin joka päivä, JOKA päivä! :D 'Koulutin' miehestäkin kovan saunojan ja varmasti rakentaisi asap saunan tähän taloon, jos voisi. ;)

10. Mieliruokasi?

- Mieliruokia on kyllä monia, mutta tykkään broileri- lohi- ja kasvisruoista, esim. kasvissosekeitto runsaalla fetajuustomurulla sekä Reissumiehellä on aivan parasta! Toki pidän pizzoista, pastoistakin sekä pihvipaikkojen kunnon pihveistä, mutta tällainen iisikotiruokakin on todella hyvää ja maukasta.
Sateiset terveiset täältä kotioloista, 
kosteaan ilmaan ei tee mieli astua jalallakaan....;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti