-

-

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Turhake vai ei??

Mielipiteitä?? ;)

6 kommenttia:

 1. Heh...mä justiinsa sain Prima-mauste tilaus lahjana vähän tuon tapaisen...hetihän sitä se piti laitaa tuohon hellan viereen....ajattelin että jes tämä on hyvä, vaan miten on käynnyt kauha on edelleen kattilan päällä poikittain....hih, hih, hii....Vastaus ajatuksena hyvä, kun vaan siihen tottuu...vielä turhake ;) =D

  VastaaPoista
 2. Jos huomaa ettei kauhanlepuuttajaa ole tarvinnut pistää tiskikoneeseen aikoihin (tai pestä käsin...) niin sitten tietää olleen turha... ;) Tämäkin tuli ostettua tuon kirkkaan punaisen värin takia, mutta toivottavasti on vielä käytössä pitkään! :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin on todella hieno kauhanlepuuttaja mut empä tiiä onko siin koskaa ollu kauhaa mut on myös hieno koriste Lapista saanut tuliaisksi on posliinia ja Lakan kuvia siinä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onhan se noinkin, että voi käyttää koristeena. :) Ja kiva muisto Lapista!

   Poista
 4. Me ollaan saatu lahjaksi sellainen keraaminen kauhanlepuuttaja, mutta se ei kyllä ole ikinä käytössä.Vähemmän vaivaa pyyhkäistä pöytä kauhan alta kuin pestä lepuuttaja.;) Toi sun oma on kyllä paljon hienompi, joten voi pitää muutenkin esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kuin näin tämän sellaisessa pienessä 'design' -liikkeessä olin ihan ällistynyt kuinka cool se oli! :D Ja koska ko. kapistus maksoi reilun kympin ajattelin sen olevan omiaan uuteen kotiin. :) Olen myös huomannut, että joka kerta keittäessä kananmunia olen asetellut ne odottamaan veden kiehumista tuohon telineeseen. :D Toki ei siihen 8 kpl mahdu, mutta jos olen vain pari keittänyt. :) Monikäyttöistä...

   Poista