-

-

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Väsynyttä menoa

Tänä aamuna olisi uni maittanut. Vaikka pää vaipui tyynyyn jo kymmenen maissa niin silti aamulla tasan klo 8.00 väsytti vietävästi. On se kumma juttu, että ollaan jo kauan viikonloppuisinkin herätty viimeistään tasan (korostaen sanaa tasan) kasilta. Kai se on jonkinlainen sisäinen kello. Toki arkiaamuisin nukuttaisi varmaan sitten kymppiin asti. ;)

Eilen piipahdimme syömässä taas hyvät pöperöt kreikkalaisen ystäväpariskunnan luona. Hän valmistaa aina vaimoineen todella maukkaat ruoat jälkiruoista lähtien ja lähdemme aina kotiin vatsat pullottaen, eilinen ei ollut poikkeus. Mutta koska mies oli ollut hieman kipeänä emme jääneet sen pidempään turinoimaan kavereiden kanssa ja notkumaan grillin ääreen vaan olimme jo ajoissa kotona laittamassa ipanoita sänkyyn...itseämme myös.

Maaliskuu on antanut kyllä parastaan viime aikoina. Sää ollut niin 'mukavan' vaihteleva. Toisinaan sataa räntää tai rakeita taivaan täydeltä, kun sitten hetken päästä aurinko helottaa ja linnut laulavat iloisina ja on niin kauniin keväistä. Onneksi eilinen sää oli mitä parhain ja ystävien grillailut ulkona onnistuivat enemmän kuin hyvin. Noh, onhan sitä ennenkin paistettu makkarat valmiiksi sateen yllättäessä...hah :D
Jos vielä tänä iltana auttaisi miestä laittamaan neidin huoneen kattolampun paikoilleen. Ostimme paikallisesta rautakaupasta uuden lampun pikkuneitosen huoneeseen, kun edelliselle lampulle kävi 'hieman' köpelösti. Edellinen lamppu oli siis jo talossa ennestään ollut aivan tavallinen plafondi, mutta sitten se päättikin yht'äkkiä heittäytyä maahan! Onneksi kenellekään ei käynyt kuinkaan ja onni onnettomuudessa on se, että nyt huoneeseen tulee tosi kiva ja tyttömäinen valaisin....(kuvia tulee varmasti!)
Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa Sinulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti