-

-

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Viikonloput yövieraat


Tänään saammekin hauskoja yövieraita. Ystäväperhe on muuttamassa. Perheen isä muuttaa toiseen kaupunkiin töihin muun perheen jäädessä tänne, mutta he loppu perhe muuttaa toiseen asuntoon. Joten perheen tytöt tulevat tänne meidän kanssa, kenties Wii'tä ja Pleikka nelosta pelaamaan. ;) Meidän lapset nimittäin saavat pelata noilla pelihärveleillä vaan viikonloppuisin. Mutta nyt isän ollessa työmatkalla eivät voi edes apua pyytää...äiti nimittäin on moisissa todella onneton... 

Ostin illaksi suklaata sekä pizzatarpeet. Jos tässä aamupäivästä tekisin vielä pannarin!

Sitten illalla vatsat ähkyyn...tai sitten ei. Pikkuisen vaan herkuttelua, ainakin isommille yövieraille sekä meidänkin ipanoille. Hieman kuvia meidän keittiöstä. Huone on kivankokoinen ja kaapistot ovat siistit. Ainoastaan 'ruokakomero' voisi olla himpan isompi sekä tuo taso uudempi. Mutta näillä eväillä mennään!


(Saksassahan on yleisesti tapana, että muuttaessa keittiö otetaan mukaan. Joten esim. lyhytaikaista vuokra-asuntoa etsivän kannattaa etsiä 'Einbauküche', tällöin keittiö kuuluu pakettiin. On todella hassua, mutta kuuluu jostain syystä saksalaiseen vuokrakulttuuriin.)Mukavaa viikonloppua, herkuilla tai ilman! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti