-

-

maanantai 12. joulukuuta 2016

Hullu viikko ja lounas naisten kesken

Postaus kirjoitettu eilen ja muistikatkos iski ja unohdin julkaista. ;)


Nyt on ollut hulinaa kerrakseen joten en vaan yksinkertaisesti ole kerinnyt bloggailemaan. Viime viikkoon kuului oman koulun lisäksi leipomista koulun myyjäisiin, ravintolan hukkaaman (??) pöytävarauksen sumplimista melkein 20 hengelle, soittelua joka paikkaan, poika loukkaantui pahasti koulussa, ollaan oltu sairaalalla tikattavana, järjestin reilulle 10 ystävättärelle joululounaan...ja mitäs vielä? Kuitenkin kaikkea mahdollista ja mahdotonta.

En halua mennä liikaa yksityiskohtiin mitä pojalle tapahtui, mutta sanotaan näin, että hän paranee. Mutta vanhemmat (tämä äiti ainakin pahanpäiväisesti!) aina säikähtävät, jos sattuu niin pahasti, että tikkejä joutuu laittamaan...

Katsotaan miten poika linkuttaa kouluun huomenna...(?)


Mutta iloisempiin aiheisiin! Minulla tai meillä oli oikein mukava iltapäivä ystävysten kesken tiistaina ja minua lahjottiin oikein toden teolla. Ihan hämmästelin lahjojen määrää ja olin hieman hämilläni. :) Tässä muutama kuva meidän joululounaasta:

Tytär pesee autoja isänsä kanssa (itseasiassa sunnuntaisin ei saisi pestä autoja Saksassa...mies tekee nyt hieman väärin ) ja poika leikkii innoissaan huoneessaan legoilla. Meillä on vatsat täynnä ihanaa ruokaa, kun olimme aamiaisella kreikkalaisten ystäviemme luona. Kyllä nyt kelpaa viettää sunnuntaipäivää, 3. adventtia. Illalla poltetaan kynttilöitä ja pelaillaan jotakin yhdessä.


Mutta nyt....mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti