-

-

tiistai 13. joulukuuta 2016

Pakkausmietteitä


Ystävän jättämä salaatti etuovella! <3
Auttavat ystävät ovat ihania!


Maapähkinöitä & piparminttukarkkikeppejä


Tähtiä, tähtiä...


Tänään olen pähkäillyt pakkauksen perään. Mitä ottaa, mitä jättää kotiin. Mikä on tuikitarpeellista mikä hölönpölöä. On tullut raahattua reissulle 5 samantyylistä puseroa joista on käyttänyt max. niistä yhtä tai on ollut hieno älynväläys pakata mukaan kaikki korut....

Sen verran monta kertaa on tullut reissattua Suomeen (tai jonnekin muualle), että pitäisi olla selvät sävelet. Perusvaatteita, yksi asteen fiinimpi asukokonaisuus, lumen varalta myös jotakin, unohtuneita asioita myy marketit ja cityprismat mielellään ja jos nyt ostetut lahjat muistaisi. Siinä kai kaikki. Meikit ja tökötit tietty myös. Sorry, meinasin unohtaa!! 

Passit löytyy passilompsasta ja kortit  MK:n lompakosta, luurilaturi autosta (tapana autoillessa ladata puhelinta) ja pikkuevästä olen jo ostanut (naksuja sekä pikkuvesipulloja) automatkaa varten. 

Lapset kuitenkin kysyvät heti kotipihalta peruuttaessamme missä on eväät, milloin voimme syödä ne ja miksi eväitä oli näin vähän? ;) (tai vaihtoehtoisesti: "Toi sai 1 rypãleen/keksin enemmän!!!" *huoh*)

Tänään ei huvittaisi tehdä ruokaa, pitäisi ensin käydä ruokakaupassa joten noutopizza olisi hyvä idea! Huomenna voi ostaa ruokatarvikkeita loppuviikoksi.

Illanjatkoja!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti