lauantai 22. heinäkuuta 2017

Paprikaa, paprikaa






Yksi lemppariruoistani, täytetyt paprikat!

Melko iisiä ja helppo saada päivän kasvisannosta kasvatettua, kun 
paprikoiden täytteidenkin pitää kasvisvoittoisena. Piristävää kesäruokaa, ja 
tulee aika helposti tuosta noin vaan uunissa. (Toki onhan siinä niitä esivalmisteluja 
ja pilkkomista....)




Paprikoiden sisään...

- vaikkapa jauhelihaa (broilerinjauhelihaa)...
- riisiä, couscousta...
- tomaattia, sipulia, kevätsipulia...
-kesäkurpitsaa paloina, sieniä...
- erilaisia juustoja...homejuustoa...omnomnom...
- edellispäivän jauhelikastikeen jämät...



Varioida voi aika paljon!


Herrrrkullista lauantai-iltaa SINULLE ... :)

4 kommenttia:

  1. Nam! Tykkään myös kovasti!
    Leppoisaa lauantaita!

    VastaaPoista
  2. Minä myös tykkään noista. Ovat taas olleet unohduksissa, pitääkin tehdä. T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

    VastaaPoista