maanantai 17. syyskuuta 2018

Oranssia, oranssia...

Mitenkään tarkoituksella en ole valinnut oransseja sävyjä kynttilöiden ja kukkien muodossa, ne ovat vaan sattuneet käteeni kaupoissa. Ruusut tuli ostettua viime perjantaina kauppareissulla eikä edes Lidlistä josta usein ostan extemporekukkani. Yleensä siinä kassahihnojen perässä on vesiämpäreitä täynnä kukkakimppuja ja siitä on viime hetkellä helppo ottaa kyytiin kimppu tai pari. (Jos en ole siis aiemmin huomannut ottaa). Kynttilä-trio on kyllä Lidlistä. Satuin vain kävelemään houkuttelevan väristen kynttilöiden ohitse ja nämä tarttuivat mukaan. En muista olenko ostanut aiemmin kynttilöitä Lidlistä, mutta toivotaan, että nämä palavat kauniisti. Tuo musta lautanen on ehkä liian 'kova' tuossa alla, syksysävyisten parina, mutta muuta tarpeeksi isoa en kai omista. Tämä pinta on niin helppo putsata steariinista, että olkoon sitten.

Oranssissa ruukussa olevan kasvin (jonka nimestä minulla ei ole hajuakaan) kotiutimme lauantaina rautakaupasta. Olimme katsomassa uutta viherkasvia isoon ruukkuun, kun edellinen ei sitten vaan millään toipunut kuumasta kesästä. Se oli läkähtynyt aivan tyystin eikä koskaan osoittanut tokenemisen merkkejä. Ostimme ruukkuun limoviikunan tilalle ja toivottavasti se on sitten pitkäikäinen. Helppohoitoinen palmuvehka olisi ollut ihanteellinen (se viihtyy mitä vaan tekisi, olen huomannut), mutta olohuoneessa on jo suuri, melko hallitseva samanlainen. Näitä oransseja oli ruukkutolkulla siinä vieressä ja siitä nappasimme omamme. Ruukkukukkien suhteen mies on aika mahdoton, tykkää ostaa vaikkapa orkideoita jokaiselta Ikea-reissulta. Tykkään minäkin, mutta leikkokukkakimpu ovat minun 'juttuni'.

Viikonloppuun kuului myös sushia ja ihana illallinen uusien tuttavuuksien kanssa. :) Meillä oli mukava ilta yhdessä herkutellen ja rupatellen. Juttelimme kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan väliltä. Kun taas perheen kesken kävimme nauttimassa sushia. Nyt lapsetkin söivät aika paljon ja olimme niin mahdottoman ylpeitä. Osaavat olla välillä aika nirsoja ruokailun suhteen. Mutta kyllä nuo lapsetkin tuosta kasvavat ja oppivat pikkuhiljaa. Maistelevat uusia juttuja, hyvä niin. :)


Mukavaa viikon alkua sinne
minulla on ollut jo monta päivää kurkku niin kipeä.
En nyt haluaisi kipeäksi tulla....*sormet ristissä*

















2 kommenttia: