torstai 4. lokakuuta 2018

Mitä viimeksi? -haaste

Viimeisin ruoka: Katkarapupasta! Helppo ja kaikille maistuva ruoka jota teemme usein. Pakkasesta katkiksia ja kaapista pastaa, se on melkein siinä. Mies oli aika myöhään töissä, joten iltaruoka venyi aika myöhään tänään.

----------

Viimeisin viesti: Miehelle kirjoittelin, että osaako sanoa kotiintuloaikaa. Tai sitten viimeisin on viestittely kaverin kanssa joka kyseli, että voisiko meidän neiti leikkiä hänen lapsensa kanssa huomenna. Playdate it is!

----------

Viimeisin itku: Viimeisin itku on varmasti parin päivän takaa, kun selitin miehelle yhdestä videosta jonka näin. Se on niin liikuttava, että hyvä ettei nyt kyyneleitä valu näppäimistölle. Videossa morsian viittoo rakkauslaulun sulhaselle alttarilla. Kuurolle miehelle naisen kaunis ele on yllätys. Video on niin kaunis. Ja laulu myös. Ja viitonta tietenkin myös tunteikasta katsottavaa. :')

----------

Viimeisin nauru: Olemme katselleet viime aikoina paljon Big Bang Theorya :D ja se naurattaa aina takuuvarmasti! Lasten jutut ja hölmöilyt naurattavat toki myös. Meillä on miehen kanssa samanlainen huumori ja rakastamme katsoa yhdessä komedioita. Esim. yllä mainittu BBT on meidän yksi lemppari.

----------

Viimeisin hermostuminen: Viimeisin kunnollinen hermostuminen tapahtui reissulla, kun poika oli illalla levoton ravintolassa ja oli mahdotonta saada häntä rauhoittumaan. Ehkä meidän virhe, kun olimme niin myöhään liikkeellä. Lasten kanssa sattuu ja tapahtuu. :)

----------

Viimeisin ostos: Ruokaostokset Aldista! Katkiksia! Eilen ostimme lapsille talvitakit, uudet toppahanskat ja pojalle pipon. Tänään tosiaan vain katkarapuja. :D

----------

Viimeisin muutos sisustuksessa: Hmmm....Mies vei vihdoinkin tuulettimet varastoon meidän yläkerrasta! :D Kelpaako se? Muuten pysynyt aika samana niin ylä- kuin alakerrassa. Vaikea kysymys!

----------

Viimeisin lukemani blogiteksti: Varmasti sitten tähän haasteeseen liittyen. Luin My Sweet Home -blogia. Kiva haaste ja siihen piti tarttua!

----------

Viimeisin suunnitelma: Surffailin netissä ja etsin kivaa, edullista pystynaulakkoa eteiseen. Kun on vieraita eteisen pari seinänaulakkoa on aika täynnä. Ja nyt näin syksyaikaan on käytössä tuulenpitävää takkia kuin sadetakkia, on fleeceä ja nahkaa. Kaikenlaista esillä ja tuntuu, että tila loppuu kesken. Ajattelin, että netissä olisi parempi valikoima eikä tarvitsisi naulakon takia ajella lähimpään Ikeaan. Löysin muutaman kivan vaihtoehdon. :)




Haaste kopioitu My Sweet Home -blogista. :) Ja tartu sinäkin haasteeseen!


Mukavaa loppuiltaa!




Ja vaaaanha kuva loppuun. :)

6 kommenttia:

  1. Hauska postaus :) Pitäisiköhän minunkin tähän tarttua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos sinäkin tartut haasteeseen. :) Mukavaa viikonloppua!! :)

      Poista
  2. Kiva postaus ja niin pirteä kuva 😀
    Mukavaa kohta alkavaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
  3. Kiva haaste ja kivat vastaukset!😊❤️

    VastaaPoista