sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Normann Copenhagenin Norm 69














En olekaan muistanut kertoa meidän uudesta olohuoneen kattovalaisimesta!
Edellinenhän kuului asunnon entisille asukkaille eikä oikein sopinut meidän 
huonekaluihin tai väreihin ja olihan se tosiaan 'toisen perheen' valitsema muutenkin. Tätä valaisinta olimme pohtineet pitkään ja sitten tilasimme sen saksalaisesta nettikaupasta. Valaisin on komean suuri, hallitsee kyllä tilaa upeasti, 
ei ollut järin kallis ollakseen näin näyttävä. (Maksoimme kotiinkuljetuksineen alle 100 €) Minä näppäräsorminen kasasin sen kahdessa illassa. Ensimmäinen versio piti purkaa, kun olin tehnyt yhden kämmin. Noh, ei kun uudestaan hommiin ja komea siitä tuli!

Lyhyt kuvaus kopioitu Finnish Design shop -sivulta:


Normann Copenhagenin Norm 69 on näyttävä riippuvalaisin, joka taitellaan kokoon 69 osasta – työkaluille tai liimalle ei ole tarvetta. Valaisimen suunnitteli arkkitehti Simon Karkov jo vuonna 1969, mutta se päätyi tuotantoon vasta 2000-luvun alussa Normann Copenhagenin ensimmäisenä tuotteena. Norm 69 -riippuvalaisimen innovatiivinen rakenne ja ajaton olemus ovat tehneet siitä tunnetun designklassikon, joka on saanut useita muotoilupalkintoja.
Simon Karkov on valmistunut arkkitehdiksi ja hän on työskennellyt Tanskassa useissa eri arkkitehtitoimistoissa 60-luvulta lähtien. Tätä nykyä Karkov nauttii eläkepäivistä Turkissa, mutta tekee samalla kuitenkin töitä useiden eri projektien parissa. Karkovin tunnetuin tuote lienee klassikoksi noussut Norm 69 -valaisin, jota myydään yli 60 maassa.



 Poika oli poissa koulusta perjantaina, kun torstai-perjantai -välisenä yönä nousi kuume. Lauantaina ja tänään ollut ihan oma itsensä, syksyinen räkäshow ei muuta. Poika nukkui vieressämme joten nyt sitten allekirjoittaneella on hanat auki. Plääh....Kunhan ei tästä pahemmaksi taivu niin näitä nuhia tulee ja menee. Itsehän aivastelen ihan koko aika, joten näihin nuhiin olen myös aika turtunut. ;) Ensi viikolla mies työreissussa ja me lasten kanssa omissa kouluissamme opiskelemassa. :)

Mukavaa sunnuntaita!



10 kommenttia:

  1. Kaunis valaisin ja sopii teille hienosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) <3 Minunkin mielestäni sopii meille kivasti ja meidän huonekaluihin yms. :)

      Poista
  2. Voi miten hieno valaisin❤ Toivottavasti ei pahemmaksi muuttuisi, täälläkin nyt lenssut jyllät.Poika juuri sanoi ettei enää halua olla "lomalla", kun on nyt syyslomalla 4pv ollut kuumeessa:) Mukavaa sunnuntai-iltaa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmitus, toivottavasti kohta siellä helpottaa <3 Syksyssä ei ole muuta keljua kuin kaikki nuhat ja lenssut. Kohta lämmintä teetä ja rauhoittumista. Sinne mukavaa loppuiltaa! :)

      Poista
  3. Todella hienosti tuo valaisin sopii kauniiseen kotiinne!
    Pikaista paranemista sinne 💕
    Mukavaa sunnuntai-iltaa 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. :) <3 Valaisin oli kyllä suoraan sanoen todella hyvä valinta. Ilonamme varmasti hyyyyvin pitkään. Täällä pysytään tänään kotona potemassa. Mukavaa uutta viikkoa!!

      Poista
  4. Kiva valaisin :) Tsemppiä syksyn räkätauteihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) <3 Nyt ei auta muu kuin hörppiä paljon teetä, vitamiineja ja laittaa villasukat jalkaan. :)

      Poista