-

-

keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Halloween


Alla olevan pikkupatsaan olen saanut joskus ystävältäni lahjaksi. Vietimme meillä (ennen lasten syntymää) kaveriporukassa kivoja halloweenjuhlia herkutellen ja saunoen. Oli meillä kyllä varmaan asutkin ja kaikki. ;)
Karmivaa halloweenia kaikille ketkä sitä juhlivat!

Varsinkin siellä suuren rapakon toisella puolella pukeutuvat tänään lapset sekä vanhemmat karmivan hurjiin asuihin sekä maskeihin ja kulkevat ovelta ovelle 'trick or treat'-lausetta hokien. Täällä meilläpäin 
jonkun verran ihmiset juhlivat tai koulussa jotain pientä halloweenkekkeriä. Kauppojen halloweenvalikoimat ovat kasvaneet vuosi vuodelta, löytyy kummituskarkkeja tai valmiiksi koristeltuja kurpitsoja, hurjia asuja unohtamatta. Vain kerran ovellemme on ilmestynyt luurankoasuihin pukeutuneita nuoria. Silloin meidän 4 -vuotiaat pelästyivät aivan kamalasti ja juoksivat olohuoneeseen sohvatyynyjen alle piiloon. :)
10 kommenttia:

 1. Hei ja happy halloween! Täällä on halloween myös pikkuhiljaa rantautunut ja myös meillä on juhlittu aikoinaan lastenjuhlia. Samoin kylätalolla pari kertaa. Minusta on hienoa kun pimeää torjutaan hassuttelulla meillä kun sitä sitten(pimeää) kestääkin sitten vaikka kuinka. Liitän tänään kivan blogisi lukulistalleni! Ja liityn lukijasi kun pääsen koneen ääreen. Se käy siinä näppärämmin 😊. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun kiva, että olet käynyt lukemassa pikkublogiani. :) Se on kyllä niin totta, että tähän pimeään vuodenaikaan passaa hienosti Amerikasta rantautunut juhla. Kaikki voivat sitten juhlia omalla tavallaan tai olla vaikka juhlimatta, jokainen tavallaan. :) Ja lapsilla varsinkin hurjan hauskaa...vai hurjaa... ;)

   Poista
 2. Kivaa kurpitsajuhlaa sinnekin!
  Tänään oli töissä sellainen hulabaloo, että... Lapsilla oli tohina päällä kun juhlittiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Uskon, että lapsilla se vasta hauska päivä olikin! Mukavaa loppuiltaa sinne!

   Poista
 3. Halloween on kyllä hauska :) Meilläkin poika oli eilen koulun halloween-diskossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, halloween-disko kuulostaa HURJAN hauskalta! :D Kiva, että koulussa järjestetään, lapsilla on hauskaa. :)

   Poista
 4. Minusta halloween on oikein kiva ja tunnelmallinen piristys tähän pimeään vuodenaikaan.
  Iloista Halloweenia sinne Saksaan 🎃👻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta! Pimeä vuodenaika tarvitsee jotain pientä hassuttelua ja juhlimisille aina löytyy joku syy. ;) :)

   Poista
 5. Halloweenit on nyt juhlittu.
  Nyt saa alkaa valmistautumaan joulun odotukseen.😍❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin jo innolla odotellaan koska laittaisin ekoja punaisia pilkkuja sisustukseen. Joulutähdet odottelevat tuossa jo ikkunoihin ripustelua. :) :) <3

   Poista