keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Broileripiirakkaa ja muuta






Hokasin aiemmin, että tässä kuussa vietetään 'lihatonta lokakuuta', niin pitihän sitä itsekin kantaa kortensa kekoon. VAIKKA sitten unohdin asian ja tein linssikeiton kaveriksi myös tämän broileripiirakan. Tällä kertaa linssikeitossa oli tomaattimurskan asemasta pyrettä eikä se ollut ihan sama. Kyllä ne sattumat antavat keitolle lisää makua ja näköä sekä tulee paksummantuntuista. Noh, nämä ovat ehkä vain makuasioita. :)

Tämä piiras oli ihan perussettiä, mitä blogissa ollut useinkin. 
(Suuntaa antava ohje, KLIK!) ja linssikeittokin sitä samaa (Ohje, KLIK!)


Pitää muistaa tässä kuussa kasvissosekeitot, salaatit ja lihattomat piiraat, sun muut 
ja miettiä lihatuotteiden kulutusta. (Toki näiden kahden 9-vuotiaan kanssa sitä jauhelihaa ja keittokinkkua voileivän päällä, menee aika paljon.) Pojalla on nyt kasvukausi ja valittaa koko aika nälkäänsä. Mutta hyvä, kun ruoka maistuu. Kunhan mukisematta vielä maistelisivat uusia ruokia. Se olisi äidin hartain toive. ;)


Loppukuusta saamme muuten taas vieraita pariksi yöksi. Laitetaanko silloin vieraillekin linssikeittoa, sitä en vielä tiedä. ;)



4 kommenttia:

  1. Vesi herahti kielelle, kun tuon piirakan näki! Enpäs olekaan muistanut lihatonta lokakuuta, mutta onneksi muutenkin yritän syödä vähemmän lihaa ja pitää kokonaisia kasvispäiviäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli herkullinen ja ihan suht helppo piiras. :) Seuraavaksi kasvisversio! :)

      Poista