-

-

maanantai 13. toukokuuta 2019

Äitienpäivän jälkeiset kukat

Tässä kimpussa on itseasiassa 2-in-1! :D
Kaupan valmis kimppu sekä reilun kaupan ruusuja. Lauantaina ostettu kimppu nimittäin nuupahti yllättävän äkkiä :( ja tänään kaveriksi ostin sitten pinkin ruusukimpun.

Kaupassa oli vino pino äitienpäiväkimppuja, mutta ilmeisesti 
eivät olleet kovin laadukkaita, pöh.

Ostan kukkakaupasta, mutta myös marketeista, mutta koskaan ei ole käynyt näin. Noh, aina voi ostaa uusia. ;)
Meillä oli hyvin rentouttava ja mukava äitienpäivä ja koko viikonloppu myös. Lapsia karateen ja kotiin, kaupassa käyntiä ja siivousta Suomivieraita varten. :) Mukavaa viettää äitienpäivää kaikki yhdessä ja meillä olikin runsas brunssipöytä ihan kotosalla ja sitten illalla kävimme ravintolassa syömässä. Päivällä kävimme museokierroksella sivistämässä itseämme ja vieraitamme, heh. Kevätsääkin antoi parastaan ja viikonloppuna sää oli mitä mainioin. Kun on vieraita tykkäämme lähteä puistoilemaan tai muuten vaan jalkaisin katselemaan kaikenlaista ja kaatosateessa ei se oikein maistu. Toivotaan tällekin viikolle poutasäätä, että vieraiden kanssa on mukava tallustella pitkin poikin kaupungilla tai lähikaupungeissa.

Kuvassa muuten vilahtaa yksi tuliaiseni! Tuo Finlaysonin kaitaliina, siinä on hirmukaunis kuosi. Olenkin kaitaliinojen ylin ystävä ja kiva välillä ottaa se värikäs Vallilan pöytäliina pois (oikeasti se meni pesuun, tahmatassut 1. ja 2. olivat saaneet sen sellaiseen kuntoon, heh!) ja laittaa jotain muuta. Saimme muitakin tuliaisia, mutta voin kertoilla niistä toiste. Usein myös pyydän tuomaan jotakin Suomesta (minkä siis itse kustannan) ja tälläkin kerralla saatiin kotiin jotain tarpeellista, mutta siitäkin sitten tuonnempana. 


Mukavaa maantaita sinne, 
kertokaa äitienpäivästänne!
:)
Tai muuten vaan viikonlopun puuhista.
Kaikkea hyvää JUURI SINULLE <3
Katkennut gerbera sujahtaa pieneen Aalto-tuikkuun.4 kommenttia:

 1. Joskus kukat eivät vaan kestä niin pitkään kuin uskoisi ja toivoisi.
  Meillä vietettiin oman äitini äitienpäiväetkoja jo lauantaina äidin ja sisarusteni kanssa. Sunnuntaina oltiin sitten oman perheen kesken rennosti grillaillen ja kakulla herkutellen.
  Kivoja toukokuun päiviä Sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa yhdessäoloa rentoutuen ja herkutellen, ihan parasta siis. :)

   Poista
 2. Kauniin kimpun olet yhdistellyt ja mukavalta kuulosti äitienpäivä siellä. Tuon liinan kuosi on myös kaunis :)
  Äitienpäivä meni kotosalla; opiskelemassa oleva poika tuli viikonlopuksi kotiin ja tytär teki pienen kakun. Ihan parasta olla läheisten kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihanaa, että sait poikasikin kotiin äitienpäiväksi. Laatuaikaa kaikki yhdessä, se on aina ihanaa. :)

   Poista