-

-

perjantai 17. toukokuuta 2019

Keittiössä suhisee

Ja, ich weiss, maailman huonoin postauksen nimi. ;)


Keittiössä oli siistiä ja muutenkin tuli oleiltua Suomivieraiden kanssa sisätiloissa (ulkona satelee ja ikävän harmaata) niin tuli räpsittyä kuvia. Nopeasti tulin kirjoittelemaan kuulumisia ennen kuin keksimme meidän loput perjantaisuunnitelmat. Tänään on hieman kuskailua tiedossa ja huomenna myös puuhaa.

Lapset ovat nimittäin menossa karateseuran järjestämään tapahtumaan jossa jäädään yöksikin. Meidän kaksikko odottaa jo innolla mitä tulevan pitää. Viime vuonna olivat samanlaisessa tapahtumassa ja oli ollut hurjan hauskaa karatekamujen kanssa. Mukaan lähtee makuupussien lisäksi pari kakkua. Niistä nyt en muistanut ottaa kuvaa blogia varten ja ovat muutenkin nyt parvekkeella enkä viitsi roudata niitä sisälle kuvattavaksi. Mutta herkullisen näköiset kakut saimme aikaan, toivottavasti lapsille maistuu. Sokeripöllyssä on sitten kiva leikkiä kaverien kanssa. ;) No ei kai, kyllä siellä on ruokaakin lapsille tarjolla. Viime vuonna olivat grillailleet. :)

Huomenna lapset haettuamme viemme heidät suoraan elokuviin. Kaveri järjestää leffasynttärit ja sinne sitten lähtevät jatkamaan viikonlopun hauskanpitoa. Poppareita ja Fantaa.

(Täällä meilläpäin Kinossa on muuten vain ja ainoastaan makeita poppareita. Me emme miehen kanssa niistä välitä, mutta poika rakastaa niitä. Muutenkin leffateatterissa voi tilata vaikka viinilasillisen tai oluen ja tarjoilija tuo sen sinun paikallesi. Luksuspalvelu. ;))

Ja ettei ohjelma siihen lopu niin olen menossa tapaamaan Saksan kurssin naiskollegoita ravintolaan. Onneksi naiset valitsivat ravintolan joka on ihan pienen kävelymatkan päästä meiltä. Tapaamme aika myöhään illalla joten minä hilpaisen sinne tervehtimään tuttuja miehen jäädessä viihdyttämään hetkeksi Suomivieraita. :) En halunnut olla poiskaan, koska emme nyt niin usein tapaa. Uskon, että tämä on ihan hyvä ja mies pääsee nyt viettämään laatuaikaa lasten ja vieraiden kanssa.


------------------------------------------


Niin ja kuvissa hieman meidän keittiötä ja meidän ruokakomeroa. Komero on todella kätevä ja imee sisäänsä vaikka ja mitä. Ylähyllyillä talouspaperia ja rasioissa kaikenlaista tallessa. Pari juomakarahvia ja muuta sellaista. Tykkään eniten läpinäkyvistä lasipurkeista tai sitten noista muovisista jotka olen ostanut lähikaupasta, kun heille tuli myyntiin laadukkaita säilytyspurkkeja. Ovat helppo avata, sulkea ja pitää puhtaana. Leivontatarvikkeita sekä teetä meiltä löytyy aina ja aika paljon. Pyrin kyllä siihen, että ihan kamalasti ei olisi kaikkea vaikka joskus lipsahtaakin. On helpompi pitää mielessä, että mitä kaapissa oikein on, jos ei täytä sitä liikaa. Tässä kaapissa on kuiva-ainetavaroiden, viinien ja keittokirjojen lisäksi myös sellaiset veitset joita emme käytä ihan joka päivä, samoin tarjottimet ja isot vadit. Kahvit ja kaakaot löytyvät sitten läheltä kuppeja. :)Pieni kurkistus arkeen!


Mukavaa perjantaita,
onko kivoja viikonloppusuunnitelmia?
<3 <3


2 kommenttia:

  1. Hauskoja juttuja lapsille onkin tiedossa viikonlopuksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että on lapsilla ohjelmaa. :) Tänäänkin ovat lähdössä syntymäpäiville, yhtä juhlaa vaan. ;)

      Poista